U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.
Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Interessante landbouwgrond in Oude Pekela

Oude Pekela is een middelgroot, levendig Gronings dorp met zo’n 8.000 inwoners. Het ligt in de gemeente Pekela, waar de focus momenteel vooral ligt op het tegengaan van het dreigende woningtekort en het verbeteren van de werkgelegenheid. Het is de bedoeling om op korte termijn meerdere nieuwbouwwijken en industrieterreinen aan te leggen. Hiervoor heeft de gemeente drie buitengebieden uitgekozen. Twee van deze buitengebieden liggen in Oude Pekela, wat dit tot een zeer interessante omgeving voor grondbezitters maakt.

Kansrijk perceel op een strategische locatie

Het hier aangeboden perceel heeft een oppervlakte van 1.000 m² en ligt direct aan de Britanniawijk in het zuidoosten van Oude Pekela. Ten westen van de Britanniawijk wordt momenteel al gewerkt aan een grote nieuwbouwwijk. Dit geeft aan dat dit een gewilde omgeving voor projectontwikkelaars is. De strategische locatie kent daarnaast een prachtige balans tussen stedelijkheid en natuur; ideaal voor de bouw van landelijke nieuwbouwwoningen.

Aangezien Oude Pekela dient als uitvalsbasis voor de belangrijke economische kernzone Groningen-Winschoten-Assen, trekt deze omgeving vooral veel mensen aan die op zoek zijn naar een landelijke woning in de buurt van het economische centrum. Maar deze locatie kent nog meer voordelen. Gezien de nabijheid van twee provinciale wegen, de N367 en de N972, is het perceel zeer goed bereikbaar. Voor u het weet rijdt u op de A7 richting Groningen, Assen of de Duitse grens. Daarnaast vergroten toekomstplannen voor de verdere verbetering van de infrastructuur de aantrekkingskracht van dit gebied alleen nog maar meer. Dit alles maakt Oude Pekela tot de perfecte woonlocatie voor professionals werkzaam in de grote steden, die een rustig buitengebied zoeken om zich met hun gezin te settelen.

Interesting agricultural plot in Oude Pekela

Oude Pekela is a medium-sized town in the province of Groningen with a population of about 8,000 people. It is part of the municipality Pekela, which is currently battling a looming housing shortage and a lack of employment opportunities. To counter this, local authorities want to build multiple new residential areas and industrial sites. They have selected three construction areas for these projects to be realized in. Two of these are in Oude Pekela, which makes this a very interesting location for (potential) landowners.

Promising parcel with a strategic location

The plot on offer here has a surface area of 2,000 m² and is located in the Britanniawijk in Oude Pekela. To the west of the Britanniawijk, a big residential area is already being built. This shows that this is an attractive location for project developers. In addition to that, this strategic location provides the perfect balance between urbanity and nature, making it ideal for building spacious, modern houses.

Oude Pekela serves as a home base for people working in the important economic zone Groningen-Winschoten-Assen. As such, this region mainly attracts people looking for a spacious home close to this economic center. But that’s not all. Thanks to the proximity of two provincial roads, the N367 and the N972, this parcel is very easily accessible. Before you know it, you are on the A7 driving towards Groningen, Assen or the German border. On top of that, future plans to further improve the local infrastructure will only make this region more appealing. As such, Oude Pekela is the perfect location for professionals working in the big city, who prefer a quiet, rural living environment.

Lees meer

Ontvang onze maandelijkse kavel alert

Wilt u maandelijks één e-mail ontvangen met daarin de nieuwste kavels? Vul dan uw e-mailadres in en ontvang de kavelalert elke maand in uw mailbox.

Veelgestelde vragen

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel zal wijzigen.

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels. 

In negen van de tien gevallen is dit het geval, hoewel er uitzonderingen zijn. Deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Ons aanbod aan kavels

Baard / Wjelsryp 1

Friesland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 500 m2
  • Prijs per m2 € 13,00 per m2
Bekijk kavel

Roosendaal 5

Noord-Brabant


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 554 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel

Terneuzen 21

Zeeland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 1000 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel