U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.
Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

In het charmante Uithuizermeeden, gelegen aan de Tuinbouwweg, biedt Verkoop uw Kavel een aantrekkelijk perceel landbouwgrond van 1000m2 aan.

Uithuizermeeden, gelegen in de provincie Groningen, is een plaats die bekend staat om zijn uitgestrekte landerijen en landbouwvriendelijke omgeving, wat het een uitstekende plek maakt voor agrarische doeleinden.

Waarom nu landbouwgrond in Uithuizermeeden kopen?

Dit perceel van 1000m2 biedt voldoende ruimte en is ideaal voor investeerders of agrariërs die op zoek zijn naar een praktisch en veelzijdig stuk grond. De grootte maakt het overzichtelijk en gemakkelijk te beheren.

Investeren in landbouwgrond aan de Tuinbouwweg is een solide keuze, gezien de stabiele waardeontwikkeling van grond in deze regio. Dit perceel biedt niet alleen mogelijkheden voor direct gebruik, maar dient ook als een strategische investering met potentieel voor toekomstige waardegroei.

Waarom Verkoop uw Kavel?

Bij Verkoop uw Kavel zetten we ons in om u volledig te ondersteunen door het gehele aankoopproces. We nemen alle noodzakelijke administratieve taken op ons en zorgen voor een soepele afhandeling van de koop, van het eerste contact tot aan de notariële overdracht.

Bent u geïnteresseerd in dit perceel landbouwgrond aan de Tuinbouwweg in Uithuizermeeden? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het veiligstellen van deze waardevolle investering.

Lees meer

Ontvang onze maandelijkse kavel alert

Wilt u maandelijks één e-mail ontvangen met daarin de nieuwste kavels? Vul dan uw e-mailadres in en ontvang de kavelalert elke maand in uw mailbox.

Veelgestelde vragen

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel zal wijzigen.

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels. 

In negen van de tien gevallen is dit het geval, hoewel er uitzonderingen zijn. Deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Ons aanbod aan kavels

Oosterwolde 3

Friesland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 500 m2
  • Prijs per m2 € 22,50 per m2
Bekijk kavel

Hoogezand 12

Groningen


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 1000 m2
  • Prijs per m2 € 19,00 per m2
Bekijk kavel

Oss 7

Noord-Brabant


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 300 m2
  • Prijs per m2 € 49,00 per m2
Bekijk kavel