U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.
Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Ingeklemd tussen de rivieren de Waal en de Lek ligt midden in de provincie Gelderland het dorp Elst. Elst maakt onderdeel uit van de gemeente Overbetuwe en is tevens het grootste dorp van deze gemeente. Elst kent een geschiedenis die terug gaat tot ver in de Romeinse tijd en kent daarmee dus een lange historie. Tegenwoordig ligt het dorp niet ver van de steden Arnhem en Nijmegen. Ten opzichte van deze grote steden is het heerlijk landelijk en rustig wonen in Elst. Hierdoor is het dorp de laatste jaren dan ook erg in trek bij mensen die toch dicht bij de stad maar ook landelijk willen wonen. VerkoopuwKavel.nl biedt nu een kavel landbouwgrond met kansen in Elst aan!

Wat maakt dit landbouwgrond met kansen?

Het is haast niemand ontgaan dat Nederland met een groot tekort aan beschikbare woningen en een tekort aan beschikbare ruimte om te bouwen kampt. Hierdoor stijgen de prijzen van goed gelegen stukken grond in Nederland de laatste jaren aanzienlijk. Dit is niet enkel een probleem van de Randstad maar ook een probleem in andere provincies en gemeenten. Zo ook in Elst. Veel mensen willen tegenwoordig dicht bij hun werk in grotere steden wonen maar ook landelijk. Hierdoor zijn dorpen als Elst de laatste jaren erg in trek.

Wegens deze vraag naar woningen is ook de vraag naar beschikbare grond in Elst flink toegenomen. VerkoopuwKavel.nl biedt nu een perceel landbouwgrond met kansen van 740m2 in Elst aan. De kavel is gunstig gelegen en kan daarom in de toekomst zeker in aanmerking komen voor bebouwing. Hetgeen een mooi rendement kan opleveren.

Grond kopen via VerkoopuwKavel.nl

De dienstverlening van VerkoopuwKavel.nl is erop ingericht om een ieder van onze klanten bij de aan- en verkoop van grond zoveel mogelijk te ontzorgen. Dit doen wij door voor een ieder van onze klanten zoveel mogelijk zorgen uit handen te nemen. Bijvoorbeeld door contact te onderhouden met betrokken partijen en instanties of door u te begeleiden van begin tot eind! Hierdoor bent u er zeker van dat uw aankoop in goede handen is. Lees hier meer over onze unieke werkwijze!

Interesse gekregen in deze kavel landbouwgrond met kansen in Elst? Neem dan gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Lees meer

Ontvang onze maandelijkse kavel alert

Wilt u maandelijks één e-mail ontvangen met daarin de nieuwste kavels? Vul dan uw e-mailadres in en ontvang de kavelalert elke maand in uw mailbox.

Veelgestelde vragen

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel zal wijzigen.

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels. 

In negen van de tien gevallen is dit het geval, hoewel er uitzonderingen zijn. Deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Ons aanbod aan kavels

Rijpwetering 1

Zuid-Holland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 6932 m2
  • Prijs per m2 € 12,50 per m2
Bekijk kavel

Bergum 3

Friesland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 50 m2
  • Prijs per m2 € 17,50 per m2
Bekijk kavel

Dubbeldam 6

Zuid-Holland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 250 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel