U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.
Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Ten zuidoosten van de stad Arnhem ligt de plaats Duiven. De hoofdplaats van de gelijknamige gemeente Duiven in Gelderland. VerkoopuwKavel.nl biedt in Duiven nu een kavel landbouwgrond van zo’n 3000 m2 aan. Het perceel is gelegen aan de Loostraat.

Waarom landbouwgrond in Duiven kopen?

In heel Nederland is er een groot tekort aan beschikbare en geschikte grond om te bouwen. Grond is een schaars goed en het rendement op een goed gelegen perceel kan enorm zijn. Daarnaast is grond waardevast en daarom een goede en relatief veilige manier om uw vermogen te spreiden. Dit perceel landbouwgrond in Duiven is daar een goed voorbeeld van.

Ten eerste is de ligging van de kavel ronduit gunstig te noemen. Zo is het perceel eenvoudig te ontsluiten met reeds bestaande wegen en ligt het iets ten oosten van het huidige industriegebied in Duiven. Bij uitbreiding van dit industriegebied of de bouw van nieuwe woningen in Duiven zou deze grond daar dus zeker in aanmerking voor kunnen komen.

De ligging, samen met het tekort aan geschikte bouwgrond in Nederland en Duiven en de waardevastheid van grond maakt dat op dit perceel een eventueel mooi rendement valt te behalen.

Waarom VerkoopuwKavel.nl?

Grond is een kostbaar bezit. U wilt er dan ook van verzekerd zijn dat de aan- of verkoop van uw grond in goed verloopt. VerkoopuwKavel.nl is de specialist op dit gebied. Door middel van onze unieke werkwijze proberen wij u bij de aan- of verkoop zoveel mogelijk te ontzorgen. Dit doen wij door zoveel mogelijk randzaken voor u uit handen te nemen. Daarbij kunt u denken aan contact onderhouden met betrokken instanties en partijen en begeleiding gedurende het gehele proces. Al een aantal jaar proberen wij onze klanten op die manier van de best mogelijke dienstverlening te voorzien en met succes!

Interesse gekregen?

Heeft u na het lezen van dit stuk interesse gekregen in deze landbouwgrond in Duiven of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust telefonisch of via de mail contact met ons op!

Lees meer

Ontvang onze maandelijkse kavel alert

Wilt u maandelijks één e-mail ontvangen met daarin de nieuwste kavels? Vul dan uw e-mailadres in en ontvang de kavelalert elke maand in uw mailbox.

Veelgestelde vragen

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel zal wijzigen.

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels. 

In negen van de tien gevallen is dit het geval, hoewel er uitzonderingen zijn. Deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Ons aanbod aan kavels

Houten 3

Utrecht


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 500 m2
  • Prijs per m2 € 70,00 per m2
Bekijk kavel

Houten 2

Utrecht


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 1000 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel

Waalwijk 1

Noord-Brabant


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 150 m2
  • Prijs per m2 € 65,00 per m2
Bekijk kavel