U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.
Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Geldermalsen is een dorp in de provincie Gelderland in de gemeente West Betuwe. Deze regio staat bekend om haar tuinbouw en fruitteelt. Tevens staat de regio bekend om haar mooie landschappen met vele oppervlaktewateren, zoals de rivieren de Lek, de Maas en de Linge. Dit zorgt voornamelijk in de lente voor veel toeristen die in het gebied gaan wandelen of fietsen.

Waarom deze kavel in Geldermalsen wellicht voor u interessant is?

Het gaat om een  perceel van 500 m² landbouwgrond gelegen aan de Blankertseweg te Geldermalsen. Het is gelegen aan de zuidkant van het dorp aan de rand van een woonwijk en nabij twee grote industrieterreinen. De bereikbaarheid van het dorp en de regio is zeer goed. Het ligt binnen een steenworp afstand van snelwegen als de A2 en de A15, waar je via de N-327 zo bent. Tevens beschikt de plaats over een treinstation.

Op de website van het CBS valt te zien dat de gemeente West Betuwe met daaronder Geldermalsen qua bevolkingsontwikkeling en -groei een stijging zal gaan doormaken. De regio doet het economisch goed en dat maakt dat meer mensen daar ook willen wonen en werken. Het investeren in landbouwgrond kan daarom nu interessant zijn, omdat de bestemmingsplannen van dit perceel in de (nabije) toekomst kunnen gaan veranderen. Daarnaast is grond waardevast en kopen daarvan minder risicovol dan het aanschaffen van bijvoorbeeld aandelen.

Werkwijze en contact

Het kopen van een kavel doet u meestal met een langetermijnvisie. Grond is namelijk waardevast en biedt meer zekerheid voor de toekomst dan een investering in bijvoorbeeld de aandelenmarkt. Wij van Verkoopuwkavel.nl staan bekend om onze eerlijke en open manier van werken. Wij adviseren of het het beste is om uw stuk (landbouw)grond nog een aantal jaar aan te houden of juist te verkopen voor realistische prijs. Wij werken dan ook samen met verschillende partijen om de beste dienstverlening te kunnen leveren. Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen neem dan voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op!

Lees meer

Ontvang onze maandelijkse kavel alert

Wilt u maandelijks één e-mail ontvangen met daarin de nieuwste kavels? Vul dan uw e-mailadres in en ontvang de kavelalert elke maand in uw mailbox.

Veelgestelde vragen

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel zal wijzigen.

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels. 

In negen van de tien gevallen is dit het geval, hoewel er uitzonderingen zijn. Deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Ons aanbod aan kavels

Bergum 3

Friesland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 50 m2
  • Prijs per m2 € 17,50 per m2
Bekijk kavel

Dubbeldam 6

Zuid-Holland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 250 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel

Didam 6

Gelderland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 200 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel