U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.
Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Nederland wordt drukker en drukker en steeds meer stedelingen dromen van een landelijke woning in een rustig dorpje. Met name dorpen in de buurt van economische centra hebben een grote aantrekkingskracht. Zo ook het Gelderse Balgoij in de gemeente Wijchen. Veel van de 700 inwoners van dit dorp werken in één van de nabijgelegen steden. Nijmegen, ’s-Hertogenbosch en zelfs de Duitse grens zijn namelijk zeer goed bereikbaar. Ook over het openbare vervoer in de regio valt weinig te klagen. Dit maakt Balgoij tot de ideale uitvalsbasis voor forenzen. Hoewel de gemeente Wijchen het inwoneraantal van Balgoij het liefst laag houdt, heeft de hier aangeboden kavel toch potentie. De gemeente heeft namelijk interessante toekomstplannen.

Economische impuls Balgoij

De gemeente Wijchen is vooral op zoek naar een nieuwe economische impuls. Hoewel inwoners van de omgeving over het algemeen zeer tevreden zijn, laat de werkgelegenheid nog veel te wensen over. Daarom wil de gemeente de omgeving in de toekomst interessanter maken voor toeristen. Om deze wens uit te laten komen, richt men zich op drie punten: meer landbouw, meer recreatie en meer landgoederen. En hier is natuurlijk ruimte voor nodig. Hoewel het dus niet waarschijnlijk is dat men op deze kavel nieuwe woonwijken zal bouwen, doet dit niet af aan de potentie van het perceel. Het is namelijk goed mogelijk dat de gemeente deze ruimte zal willen gebruiken om recreatief-toeristische ontwikkelingen te verwezenlijken. En dat biedt mogelijkheden voor grondbezitters.

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij van VerkoopuwKavel.nl bieden onafhankelijk en eerlijk advies over het kopen en verkopen van landbouwgrond. We helpen u in contact te komen met betrokken partijen en houden u op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen met betrekking tot uw kavel. Met deze unieke werkwijze proberen we u zoveel mogelijk te ontzorgen, zodat u met een gerust hart kunt investeren.

Lees meer

Ontvang onze maandelijkse kavel alert

Wilt u maandelijks één e-mail ontvangen met daarin de nieuwste kavels? Vul dan uw e-mailadres in en ontvang de kavelalert elke maand in uw mailbox.

Veelgestelde vragen

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel zal wijzigen.

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels. 

In negen van de tien gevallen is dit het geval, hoewel er uitzonderingen zijn. Deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Ons aanbod aan kavels

Baard / Wjelsryp 1

Friesland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 500 m2
  • Prijs per m2 € 13,00 per m2
Bekijk kavel

Roosendaal 5

Noord-Brabant


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 554 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel

Terneuzen 21

Zeeland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 1000 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel