U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.
Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

In het schilderachtige Lochem, gelegen aan de Rengersweg, biedt Verkoop uw Kavel een aantrekkelijk perceel landbouwgrond van 350m2 aan. Lochem, genesteld in de provincie Gelderland, is beroemd om zijn betoverende landschappen en rijke historische achtergrond, wat het een perfecte locatie maakt voor uiteenlopende landbouwprojecten.

Waarom nu landbouwgrond in Lochem kopen?

De aankoop van dit perceel landbouwgrond is een uitstekende investering, mede dankzij de stabiele waardeontwikkeling van grond in deze regio. Dit specifieke perceel aan de Rengersweg biedt veel potentieel voor zowel beginnende als ervaren landbouwinvesteerders die op zoek zijn naar een duurzame en winstgevende investering.

Landbouwgrond is historisch gezien een zeer betrouwbare investering die niet alleen een continue waardetoename biedt, maar ook een diversificatie in uw investeringsportfolio kan betekenen. Bovendien biedt landbouwgrond in Lochem een unieke kans om deel uit te maken van een gemeenschap die een sterke nadruk legt op behoud van natuur en cultuur.

Waarom Verkoop uw Kavel?

Bij Verkoop uw Kavel specialiseren we ons in het bieden van een volledige service bij de aankoop van grond. Vanaf het eerste contact tot aan de afronding van de koop begeleiden wij u grondig, waarbij we alle administratieve taken voor onze rekening nemen.

Heeft u interesse in dit perceel aan de Rengersweg in Lochem? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Ontdek hoe wij u kunnen ondersteunen bij het maken van deze waardevolle investering.

Lees meer

Ontvang onze maandelijkse kavel alert

Wilt u maandelijks één e-mail ontvangen met daarin de nieuwste kavels? Vul dan uw e-mailadres in en ontvang de kavelalert elke maand in uw mailbox.

Veelgestelde vragen

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel zal wijzigen.

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels. 

In negen van de tien gevallen is dit het geval, hoewel er uitzonderingen zijn. Deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Ons aanbod aan kavels

Oosterwolde 3

Friesland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 500 m2
  • Prijs per m2 € 22,50 per m2
Bekijk kavel

Hoogezand 12

Groningen


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 1000 m2
  • Prijs per m2 € 19,00 per m2
Bekijk kavel

Oss 7

Noord-Brabant


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 300 m2
  • Prijs per m2 € 49,00 per m2
Bekijk kavel