U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.
Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Kavels beschikbaar van 1000/500/500m2.

Bent u op zoek naar een waardevaste landbouwkavel met mogelijkheid tot rendement op de lange of korte termijn? Dan bent u bij VerkoopUwKavel.nl aan het juiste adres. Wij hebben een groot aanbod met allerlei verschillende soorten kavels, groot en klein, in het noorden of het zuiden van het land en met talloze interessante eigenschappen. Neem nu bijvoorbeeld deze kavel in het Friese Burgum. Goed bereikbaar, interessante regionale toekomstplannen en met een aantrekkelijke prijs. Wat wilt u nog meer?

Over Burgum

Zoals gezegd ligt Burgum in de provincie Friesland. Het is een redelijk klein dorp met ruim 9.600 inwoners en maakt deel uit van de gemeente Tytsjerksteradiel. Net als vele andere Nederlandse gemeenten, kampt men ook hier met een dreigend woningtekort. De prijzen stijgen en nieuwbouwprojecten hebben lange tijd stil gelegen. Daar komt echter verandering in. Het lokale bestuur heeft namelijk in 2019 een nieuwe woonvisie opgesteld, waarin de plannen voor de komende vijf jaar zijn vastgelegd. Centraal hierin staat het streven om in elk dorp in de gemeente te gaan bouwen, dus ook in Burgum. En dat biedt mogelijkheden voor grondbezitters.

Andere aantrekkelijke eigenschappen

Naast de ambitieuze gemeentelijke toekomstplannen, heeft Burgum nog een aantal andere aantrekkelijke eigenschappen. Zo valt er qua bereikbaarheid weinig te klagen. De verbinding naar het nabijgelegen Leeuwarden en Drachten is zowel met de auto of het openbaar vervoer uitstekend. Dat maakt dit dorp tot de ideale uitvalsbasis voor mensen die in de grote steden werken, maar ’s avonds willen genieten van de rust op het platteland. Het feit dat Burgum ook nog eens wordt gezien als een van de voorzieningenkernen van de gemeente, maakt het totaalplaatje nog interessanter. Klinkt goed, toch?

Meer weten?

Wilt u meer weten over deze kansrijke kavel in het Friese Burgum? Neem dan vooral eens contact met ons op. Wij vertellen u graag over de verschillende mogelijkheden.

Lees meer

Ontvang onze maandelijkse kavel alert

Wilt u maandelijks één e-mail ontvangen met daarin de nieuwste kavels? Vul dan uw e-mailadres in en ontvang de kavelalert elke maand in uw mailbox.

Veelgestelde vragen

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel zal wijzigen.

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels. 

In negen van de tien gevallen is dit het geval, hoewel er uitzonderingen zijn. Deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Ons aanbod aan kavels

Roosendaal 5

Noord-Brabant


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 554 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel

Zwolle 4

Overijssel


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 500 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel

Terneuzen 21

Zeeland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 1000 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel