U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.
Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Ontdek Drachten: Een Uniek Kavel van 1000 m2 aan de Himsterfinnen

In het levendige Drachten, temidden van een welvarend landschap, bevindt zich een bijzondere kans: een ruim kavel van 1000 vierkante meter aan de Himsterfinnen. Dit is niet zomaar een perceel, maar een belofte voor de toekomst, een kansrijk stuk grond dat wacht om ontdekt te worden. Het biedt volop mogelijkheden voor diverse toepassingen en ontwikkelingen.

Waarom is dit Kavel in Drachten zo Uniek?

Drachten staat bekend om zijn dynamiek en bloeiende gemeenschap. Dit perceel, gelegen aan de Himsterfinnen, biedt niet alleen ruimte en rust maar ook een ideale locatie voor toekomstige projecten. Dichtbij alle voorzieningen van Drachten, omringd door groen, is het een unieke gelegenheid voor investeerders en dromers die een eigen stuk grond willen bezitten.

Waarom grond kopen via VerkoopuwKavel.nl?

Sinds een aantal jaar is VerkoopuwKavel.nl de specialist bij de aan- en verkoop van alle soorten grond. Door de jaren heen hebben wij onze dienstverlening er zo op ingericht dat wij een ieder van onze klanten zoveel mogelijk proberen te ontzorgen. Dit doen wij door bijvoorbeeld contact te onderhouden met betrokken partijen en instanties maar ook door u van begin tot eind te begeleiden. Hierdoor bent u er van verzekerd dat de aan- of verkoop van uw stuk grond in goede handen is. 

Interesse gekregen in deze kansrijke kavel of wilt u meer weten over onze unieke werkwijze? Neem dan gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Lees meer

Ontvang onze maandelijkse kavel alert

Wilt u maandelijks één e-mail ontvangen met daarin de nieuwste kavels? Vul dan uw e-mailadres in en ontvang de kavelalert elke maand in uw mailbox.

Veelgestelde vragen

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel zal wijzigen.

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels. 

In negen van de tien gevallen is dit het geval, hoewel er uitzonderingen zijn. Deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Ons aanbod aan kavels

Bergum 3

Friesland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 50 m2
  • Prijs per m2 € 17,50 per m2
Bekijk kavel

Dubbeldam 6

Zuid-Holland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 250 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel

Didam 6

Gelderland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 200 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel