U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.
Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Een investeringswaardige landbouwkavel heeft een aantal eigenschappen. De kavel moet onder andere goed scoren op het gebied van ligging en toekomstperspectief. Deze kavel in Emmen valt zeker in deze categorie. Wij vertellen u hieronder waarom.

Over Emmen

Emmen is een plaats in de Nederlandse provincie Drenthe. Het maakt deel uit van de gelijknamige gemeente Emmen, die ruim 100.000 inwoners telt. Dit is een groei van maar liefst 14% ten opzichte van 25 jaar geleden. En dat is nu precies wat deze kavel zo interessant maakt. Emmen is namelijk volop in ontwikkeling. Uit de aankondiging van de nieuwste woonvisie blijkt dat men de hand niet omdraait voor grote ontwikkelingen. Er wordt onder andere ingezet op een uitbreiding van de woningvoorraad met bijna 4.000 woningen, grootschalige renovaties van bestaande huurwoningen en een zelfbewoningsplicht om starters te helpen. Kortom, aan ambitie ontbreekt het in deze gemeente niet. Deze plannen zijn geen zekerheid dat het bestemmingsplan van de kavel zal veranderen, maar geeft wel aan dat grond in de omgeving schaarser wordt.

Zeer aantrekkelijke ligging

Als we daarbij optellen dat Emmen ook nog eens een zeer gunstige ligging heeft, wordt het plaatje nog mooier. Vanaf deze plaats kunt u namelijk alle kanten op. De aangrenzende snelweg A37 en de provinciale weg N34 zorgen voor een goede bereikbaarheid van omliggende dorpen en steden. Daarnaast ligt de Duitse grens letterlijk om de hoek. Als we inzoomen op de specifieke kavel (van maar liefst 1.000 m²) die we hier aanbieden, blijkt ook dat daarover weinig te klagen valt. De Veldweg in de wijk Nieuw-Dordrecht ligt namelijk niet alleen zeer dicht bij het centrum, maar brengt u ook binnen een paar minuten naar de snelweg. Wat wilt u nog meer?

Neem eens contact met ons op

Al met al is deze landbouwkavel in Emmen dus zeer aantrekkelijk voor potentiële investeerders. Is uw interesse ook gewekt? Neem dan gauw contact met ons op! Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van dit prachtige perceel.

Lees meer

Ontvang onze maandelijkse kavel alert

Wilt u maandelijks één e-mail ontvangen met daarin de nieuwste kavels? Vul dan uw e-mailadres in en ontvang de kavelalert elke maand in uw mailbox.

Veelgestelde vragen

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel zal wijzigen.

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels. 

In negen van de tien gevallen is dit het geval, hoewel er uitzonderingen zijn. Deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Ons aanbod aan kavels

Heemskerk 1

Noord-Holland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 250 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel

Baard / Wjelsryp 1

Friesland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 500 m2
  • Prijs per m2 € 13,00 per m2
Bekijk kavel

Roosendaal 5

Noord-Brabant


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 554 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel