U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.
Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Bent u op zoek naar een prachtig stuk landbouwgrond in het mooie Sleen, gelegen in de provincie Drenthe? VerkoopUwKavel.nl biedt u een geweldige kans met een perceel van 500 m² landbouwgrond te koop aan. Deze kavel biedt u de mogelijkheid om uw landbouwdroom te verwezenlijken in een rustige en landelijke omgeving.

Over Sleen

Sleen is een charmant dorpje in de gemeente Coevorden, dat bekend staat om zijn landelijke schoonheid.  Sleen en de omgeving van de gemeente Coevorden bieden tevens diverse recreatieve mogelijkheden. U kunt genieten van prachtige wandel- en fietsroutes door het schilderachtige landschap van Drenthe. De provincie staat bekend om zijn mooie natuurgebieden en groene omgeving. Daarnaast kunt u in de omgeving historische bezienswaardigheden verkennen, zoals oude boerderijen en kastelen.

Als u geïnteresseerd bent in deze kansrijke mogelijkheid in Sleen, neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te helpen bij het realiseren van uw landbouwdroom. Ontdek de mogelijkheden en geniet van de rust en schoonheid van het landelijke leven in Sleen, Drenthe. Neem vandaag nog contact met ons op en maak uw landbouwambities werkelijkheid.

Interesse?

Als u geïnteresseerd bent in dit perceel landbouwgrond, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij voorzien u graag van meer informatie over deze unieke mogelijkheid in Sleen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de vele mogelijkheden die deze kavel te bieden heeft.

Lees meer

Ontvang onze maandelijkse kavel alert

Wilt u maandelijks één e-mail ontvangen met daarin de nieuwste kavels? Vul dan uw e-mailadres in en ontvang de kavelalert elke maand in uw mailbox.

Veelgestelde vragen

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel zal wijzigen.

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels. 

In negen van de tien gevallen is dit het geval, hoewel er uitzonderingen zijn. Deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Ons aanbod aan kavels

Heemskerk 1

Noord-Holland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 250 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel

Baard / Wjelsryp 1

Friesland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 500 m2
  • Prijs per m2 € 13,00 per m2
Bekijk kavel

Roosendaal 5

Noord-Brabant


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 554 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel