U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.
Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

In het gastvrije Beilen biedt Verkoop uw Kavel een aantrekkelijk perceel landbouwgrond van 1525m2 aan. Gelegen in het hart van Drenthe, staat Beilen bekend om zijn toegankelijke locatie en de natuurlijke schoonheid van het omringende landschap, wat het een ideale plek maakt voor diverse investeringen in landbouwgrond.

Waarom nu landbouwgrond in Beilen kopen?

Dit perceel in Beilen vertegenwoordigt een uitstekende investeringsmogelijkheid, geschikt voor een reeks aan toepassingen binnen de agrarische sector. Met een gematigde grootte biedt het perceel flexibiliteit voor diverse plannen en projecten, terwijl het tegelijkertijd een potentieel biedt voor waardegroei in de loop der tijd.

Investeren in landbouwgrond is een solide keuze die stabiliteit biedt in uw investeringsportfolio. Het biedt een bescherming tegen inflatie en een potentieel voor continue waardestijging, vooral in een goed verbonden gemeente zoals Beilen.

Waarom Verkoop uw Kavel?

Bij Verkoop uw Kavel zijn we gespecialiseerd in de aan- en verkoop van grond en bieden wij een volledige ondersteuning gedurende het hele aankoopproces. Van het initiële onderzoek tot aan de uiteindelijke koopoverdracht, ons team zorgt ervoor dat elke stap van het proces zo eenvoudig en transparant mogelijk is.

Heeft u interesse in dit perceel landbouwgrond in Beilen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Wij staan klaar om u te helpen bij het maken van een verstandige en rendabele investering in landbouwgrond.

Lees meer

Ontvang onze maandelijkse kavel alert

Wilt u maandelijks één e-mail ontvangen met daarin de nieuwste kavels? Vul dan uw e-mailadres in en ontvang de kavelalert elke maand in uw mailbox.

Veelgestelde vragen

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel zal wijzigen.

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels. 

In negen van de tien gevallen is dit het geval, hoewel er uitzonderingen zijn. Deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Ons aanbod aan kavels

Oosterwolde 3

Friesland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 500 m2
  • Prijs per m2 € 22,50 per m2
Bekijk kavel

Hoogezand 12

Groningen


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 1000 m2
  • Prijs per m2 € 19,00 per m2
Bekijk kavel

Oss 7

Noord-Brabant


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 300 m2
  • Prijs per m2 € 49,00 per m2
Bekijk kavel