U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.
Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

In het charmante dorp Odoorn, gelegen aan de Exloërweg, biedt Verkoop uw Kavel twee aantrekkelijke landbouwkavels aan. De eerste kavel heeft een oppervlakte van 1220m2 en de tweede, grotere kavel beslaat 3870m2.

Odoorn, gelegen in Drenthe, staat bekend om zijn rijke geschiedenis en prachtige natuurlijke omgeving, waardoor het een ideale locatie is voor zowel agrarische als duurzame landbouwprojecten.

Waarom nu landbouwgrond in Odoorn kopen?

Landbouwgrond is een bijzonder waardevolle investering vanwege de stabiliteit en groeipotentieel. Deze kavels in Odoorn bieden uitstekende mogelijkheden voor algemene agrarische doeleinden, zoals het verbouwen van diverse soorten gewassen en het houden van vee. Dit maakt ze niet alleen geschikt voor directe landbouwactiviteiten, maar ook voor een langetermijninvestering die naar verwachting in waarde zal stijgen.

Deze kavels aan de Exloërweg zijn ideaal voor investeerders die geïnteresseerd zijn in de landbouw, met voldoende ruimte om een diversiteit aan landbouwactiviteiten te ontplooien. De grotere kavel biedt zelfs mogelijkheden voor uitgebreidere agrarische ondernemingen, waardoor het potentieel voor toekomstige ontwikkeling en uitbreiding wordt vergroot.

Waarom Verkoop uw Kavel?

Bij Verkoop uw Kavel specialiseren we ons in het faciliteren van de aan- en verkoop van grond. We bieden een volledige service, waarbij we alle administratieve taken van u overnemen en u begeleiden bij elke stap van het proces, van initiële interesse tot de uiteindelijke aankoop.

Bent u geïnteresseerd in een van deze landbouwkavels aan de Exloërweg in Odoorn? Neem contact met ons op om meer te weten te komen over deze unieke investeringsmogelijkheden!

Lees meer

Ontvang onze maandelijkse kavel alert

Wilt u maandelijks één e-mail ontvangen met daarin de nieuwste kavels? Vul dan uw e-mailadres in en ontvang de kavelalert elke maand in uw mailbox.

Veelgestelde vragen

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel zal wijzigen.

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels. 

In negen van de tien gevallen is dit het geval, hoewel er uitzonderingen zijn. Deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Ons aanbod aan kavels

Oosterwolde 3

Friesland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 500 m2
  • Prijs per m2 € 22,50 per m2
Bekijk kavel

Hoogezand 12

Groningen


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 1000 m2
  • Prijs per m2 € 19,00 per m2
Bekijk kavel

Oss 7

Noord-Brabant


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 300 m2
  • Prijs per m2 € 49,00 per m2
Bekijk kavel