U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.
Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Een kavel kopen, dat is niet zomaar iets. Er gaat een hoop voorbereiding aan vooraf, waarbij het vooral belangrijk is om onderzoek te doen naar het type kavel waarin u wilt investeren. Bent u op zoek naar rendement op de lange of korte termijn? Waar wilt u zoeken? Hoe hoog is uw budget? Dit zijn allemaal vragen die u misschien niet zo gemakkelijk kunt beantwoorden. Daarom is het verstandig de hulp van een expert in te roepen. Wij van VerkoopUwKavel.nl hebben een ruim aanbod aan waardevaste kavels en kunnen u helpen een verstandige keuze te maken. Zoals bijvoorbeeld deze kavel in Borger. Lees gauw verder!

Aantrekkelijke kavel in Borger

Borger is een klein dorp in de Drentse gemeente Borger-Odoorn met zo’n 4.800 inwoners. De plaats staat vooral bekend om de vele hunebedden die hier te vinden zijn, maar daarnaast is er nog veel meer natuur om heerlijk in te ontspannen. Het is dan ook een populaire uitvalsbasis voor mensen die in het nabijgelegen Assen, Emmen of over de Duitse grens werken.

Wanneer we naar de specifieke locatie van de hier aangeboden kavel kijken, valt ook wat dat betreft weinig te klagen. De grond ligt aan de Borgerveldweg en biedt voldoende ruimte voor nieuwbouw. Daarnaast liggen de bestaande woonwijken van het dorp vlak bij en kan het centrum via de N-weg gemakkelijk bereikt worden. Allemaal eigenschappen waar iedere projectontwikkelaar enthousiast van wordt. Hierbij hoort echter wel de kanttekening dat deze landbouwkavel momenteel nog niet gebruikt mag worden voor woningbouw. Daarvoor zal eerst het lokale bestemmingsplan gewijzigd moeten worden, iets dat in veel andere gemeentes al gebeurd is.

Toekomstplannen gemeente Borger-Odoorn

Eén van de eigenschappen die een stuk grond tot een aantrekkelijke investering maakt, is lokale ambitie. En dat heeft het bestuur van de gemeente Borger-Odoorn meer dan genoeg. In de Woonvisie 2022+ is namelijk vastgelegd dat men in de komende acht jaar maar liefst 500 nieuwe woningen wil bouwen. En dat biedt mogelijkheden!

Meer weten?

Wilt u meer weten over deze kavel in Borger? Neem dan gerust eens contact met ons op!

 

Lees meer

Ontvang onze maandelijkse kavel alert

Wilt u maandelijks één e-mail ontvangen met daarin de nieuwste kavels? Vul dan uw e-mailadres in en ontvang de kavelalert elke maand in uw mailbox.

Veelgestelde vragen

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel zal wijzigen.

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels. 

In negen van de tien gevallen is dit het geval, hoewel er uitzonderingen zijn. Deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Ons aanbod aan kavels

Bergum 3

Friesland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 50 m2
  • Prijs per m2 € 17,50 per m2
Bekijk kavel

Dubbeldam 6

Zuid-Holland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 250 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel

Didam 6

Gelderland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 200 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel