U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.
Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Landbouwgrond in het kansrijke Emmen

Het kopen van een landbouwkavel is een goede keuze als u een interessante, waardevaste aanschaf van landbouwgrond wilt doen. Dit perceel langs de Emmerweg in de gemeente Emmen is hier een goed voorbeeld van. De kavel heeft een oppervlakte van 2900 m² en bevindt zich op een strategische locatie. Het ligt vlak naast de interessante woonwijk Emmerschans, in een gebied dat de gemeente heeft aangewezen als boswoonmilieu en is uitstekend te bereiken via verbindingsweg N391. Daarnaast maken de toekomstplannen van de gemeente Emmen dit tot een kansrijk stuk grond.

Toekomstplannen en herstructurering in Emmen

Overal in Nederland maken gemeentes plannen voor het herstructureren van bestaande woningen en het aanleggen van nieuwe woongebieden. Zo ook in Emmen. De gemeente Emmen heeft er met het oog op het aantrekken van nieuwe bewoners voor gekozen vier nieuwe woonmilieus aan te leggen. Ons perceel ligt in één van deze gebieden: het boswoonmilieu. Hier werkt de gemeente aan een combinatie van bosaanleg en woningbouw, wat veel mogelijkheden biedt voor grondbezitters.

Daarnaast werkt een projectbureau hard aan de herstructurering van enkele wijken in de gemeente. Zo pakt dit projectbureau tot grote vreugde van de inwoners ook de wijk Emmerschans aan, die op slechts 45 meter van deze kavel ligt. Hoewel bewoners van de wijk bovengemiddeld tevreden zijn over hun omgeving, blijkt uit onderzoek dat er op korte termijn een grote vraag naar seniorenwoningen en goedkope eengezinswoningen kan worden verwacht, ook buiten de wijk. Dit is wat het projectbureau aanpakt door middel van herstructurering van oude woningen en de aanleg van nieuwbouwwijken. Aangezien deze landbouwkavel hier om de hoek ligt, is dit een logische keuze voor eventuele nieuwe projecten.

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in de aanschaf van landbouwgrond? Bekijk onze aankoopinformatie voor tips over de aanschaf van landbouwgrond voor de lange en de korte termijn.

Lees meer

Ontvang onze maandelijkse kavel alert

Wilt u maandelijks één e-mail ontvangen met daarin de nieuwste kavels? Vul dan uw e-mailadres in en ontvang de kavelalert elke maand in uw mailbox.

Veelgestelde vragen

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel zal wijzigen.

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels. 

In negen van de tien gevallen is dit het geval, hoewel er uitzonderingen zijn. Deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Ons aanbod aan kavels

Oosterwolde 3

Friesland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 500 m2
  • Prijs per m2 € 22,50 per m2
Bekijk kavel

Hoogezand 12

Groningen


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 1000 m2
  • Prijs per m2 € 19,00 per m2
Bekijk kavel

Oss 7

Noord-Brabant


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 300 m2
  • Prijs per m2 € 49,00 per m2
Bekijk kavel