Informatie aanvragen

Stellendam – Een kavel met kansen

Stellendam is een dorpje gelegen in de provincie Zuid-Holland en bevindt zich op het eiland Goeree-Overflakkee. De visserij en landbouw zijn belangrijke economische factoren voor het dorp en de regio. Hier wordt een groot deel van de inkomsten vandaan gehaald. Maar met de jaren is het toerisme in het gebied ook steeds meer toegenomen.  Binnen- en buitenlandse toeristen trekken naar deze regio om te genieten van de natuur, de pittoreske vissersdorpjes en als je houdt van watersport, zit je hier zeker goed!

Waarom investeren in dit perceel in Stellendam?

Het gaat om een perceel van 500 m2 landbouwgrond dat is gelegen aan de Eendrachtsdijk te Stellendam. Doordat het is ingesloten tussen de dorpskern en de naastgelegen landschapscamping de Vluchtheuvel, is de kans aanwezig dat de bestemming van dit stuk landbouwgrond in de toekomst gaat veranderen. Het kan worden ingezet als de gemeente  Goeree-Overflakkee besluit meer woningen nodig te hebben in het dorp, dan kan de bestemming worden veranderd naar bouwgrond. Of als het de camping wil uitbreiden, kan zij er ook voor kiezen om uit te breiden naar dit stuk grond. De ligging van dit perceel is dus zeer gunstig!

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op!

Wij hanteren een unieke werkwijze waarbij wij het gehele proces op ons nemen en u als klant proberen zoveel mogelijk te ontzorgen. Verkoopuwkavel.nl staat bekend om onze eerlijke en open manier van werken. Wij adviseren of het het beste is om uw stuk (landbouw)grond nog een aantal jaar aan te houden of juist te verkopen voor realistische prijs. Er wordt dan ook samengewerkt met verschillende partijen om de beste dienstverlening te kunnen leveren.Bij vragen of interesse neem dan vooral vrijblijvend contact met ons op.
star

Dit perceel is populair!

Dit perceel is populairder dan gemiddeld. Neem snel contact op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Details


Oppervlakte: 500 m²
Prijs: € 55,00 de M2 k.k.
Provincie: Zuid-Holland
Bestemming: Landbouwgrond

Interesse in dit perceel?

Vraag vrijblijvend meer informatie op over deze kavel


Dit perceel betreft landbouwgrond en is niet geschikt voor bebouwing.Lees meer
Kavel Alert
Privacyverklaring*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Character

Op de hoogte blijven?

Meld je aan om elke maand één e-mail te ontvangen met de nieuwste kavels.

Lees ons privacybeleid voor meer informatie

Elke dag updates?