Informatie aanvragen

Sliedrecht – Een kavel met potentie

In Zuid-Holland nabij de grote havenstad Rotterdam ligt het dorp Sliedrecht met ruim 25.000 inwoners. Sliedrecht is een zelfstandige gemeente die nauw samenwerkt op bestuursniveau met de omliggende Drechtsteden. De plaats heeft een dorps karakter en dat maakt wonen en werken hier aantrekkelijk. Daarnaast heeft het ook voorzieningen en bedrijvigheid op stadsniveau. Met de prachtige natuur van Nationaal Park de Biesbosch naast de deur en de vele faciliteiten en bezienswaardigheden die de stad Rotterdam biedt, maakt het wonen in Sliedrecht zeer aangenaam.

De kansen van dit perceel in Sliedrecht

De bereikbaarheid van dit perceel is goed door zijn gunstige ligging. Het stuk landbouwgrond bevindt zich aan de Provinciale Weg en deze is per auto goed te bereiken door de goede uitvalswegen naar snelwegen als de A15, A16 en A27. Sliedrecht ligt aan de Beneden Merwede, één van de drukst bevaarde rivieren van Nederland. Er is veel bedrijvigheid door de beroepsscheepvaart en dat heeft een positieve uitwerking op de economische ontwikkeling van het dorp. Met de verwachte groei van de Rotterdamse haven, zal dit in de toekomst alleen maar meer worden. Deze groei heeft uiteraard ook invloed op de werkgelegenheid in de omgeving en dus ook voor Sliedrecht.

De aankomende jaren zal de gemeente gaan investeren in meer woningen binnen het al bestaande stedelijke gebied. Dit beschrijft zij in haar structuurvisie. Deze woningen zullen vooral bestemd zijn voor kwetsbare inwonersgroepen, zoals huishoudens die zijn aangewezen op de sociale huur, starters en ouderen. Voor alsnog zal het bestemmingsplan van deze kavel niet veranderen, maar na 2025 is er waarschijnlijk ook ruimte om buiten het al bestaande stedelijk gebied meer woningen te bouwen.

Meer weten over deze kavel?

Wij hanteren een unieke werkwijze waarbij wij het gehele proces op ons nemen en u als klant proberen zoveel mogelijk te ontzorgen. Bij vragen of interesse neem dan vooral vrijblijvend contact met ons op.

star

Dit perceel is populair!

Dit perceel is populairder dan gemiddeld. Neem snel contact op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Details


Oppervlakte: 800 m²
Prijs: €47,50 de M2 k.k.
Provincie: Zuid-Holland
Bestemming: Landbouwgrond

Interesse in dit perceel?

Vraag vrijblijvend meer informatie op over deze kavel

Dit perceel betreft landbouwgrond en is niet geschikt voor bebouwing.
Lees meer.