Informatie aanvragen

Kansrijke landbouwgrond in Sliedrecht

Sliedrecht is een dorp met ruim 25.000 inwoners en ligt in de provincie Zuid-Holland nabij de grote havenstad Rotterdam. Sliedrecht is een zelfstandige gemeente die nauw samenwerkt op bestuursniveau met de omliggende Drechtsteden. Wonen en werken is aantrekkelijk in deze plaats, omdat het een dorps karakter heeft, maar ook voorzieningen en bedrijvigheid op stadsniveau. Met de prachtige natuur van Nationaal Park de Biesbosch naast de deur en de vele faciliteiten en bezienswaardigheden die de stad Rotterdam biedt, maakt het wonen in Sliedrecht zeer aangenaam.

Wat maakt dit perceel in Sliedrecht interessant?

Door zijn gunstige ligging is het perceel op meerdere manieren goed te bereiken. Het stuk landbouwgrond ligt aan de Parallelweg en deze is per auto goed te bereiken door de goede uitvalswegen naar snelwegen als de A15, A16 en A27. Sliedrecht ligt aan één van de drukst bevaarde rivieren van Nederland, de Beneden Merwede. Er is veel bedrijvigheid door de beroepsscheepvaart en dat heeft een positieve uitwerking op de economische ontwikkeling van het dorp. En dit zal in de toekomst alleen maar meer worden met de groei van de Rotterdamse haven. Deze groei heeft uiteraard ook invloed op de werkgelegenheid in de omgeving en dus ook voor Sliedrecht. In de structuurvisie van de gemeente staat beschreven dat zij ook de aankomende jaren gaat investeren in meer woningen binnen het al bestaande stedelijke gebied. Deze woningen zullen vooral bestemd zijn voor kwetsbare inwonersgroepen zoals huishoudens die zijn aangewezen op de sociale huur, starters en ouderen. Na 2025 is er waarschijnlijk ook ruimte om buiten het stedelijk gebied uit te breiden als het gaat om woningbouw.

Geïnteresseerd? Neem gerust contact met ons op!

Wij hanteren een unieke werkwijze waarbij het ons doel is om u in de aankoop van uw gronden zoveel mogelijk te ontzorgen. U bent bij ons verzekerd van specialistische begeleiding door ervaren aan- en verkopers van verschillende soorten grond. Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen neem dan voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.
star

Dit perceel is populair!

Dit perceel is populairder dan gemiddeld. Neem snel contact op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Details


Oppervlakte: 320 m²
Prijs: € n.o.t.k. k.k.
Provincie: Zuid-Holland
Bestemming: Landbouwgrond

Interesse in dit perceel?

Vraag vrijblijvend meer informatie op over deze kavel


Dit perceel betreft landbouwgrond en is niet geschikt voor bebouwing.
Lees meer

Kavel Alert
Privacyverklaring*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Kansrijke landbouwgrond in Sliedrecht
Character

Op de hoogte blijven?

Meld je aan om elke maand één e-mail te ontvangen met de nieuwste kavels.

Lees ons privacybeleid voor meer informatie

Elke dag updates?