Informatie aanvragen

Kansrijke kavel in Sliedrecht-Noord

De komende decennia blijft de vraag naar woningen en bedrijventerreinen in Nederland groot. Door de blijvende trek naar het stedelijk gebied doet dit zich vooral voor in de dichtbevolkte Randstad. Gemeenten en instanties zijn dan ook voortdurend op zoek naar geschikte percelen om uit te breiden.

De regio Rotterdam/Den-Haag is het dichtstbevolkte gebied van de randstad.  VerkoopuwKavel.nl heeft nu een perceel in Sliedrecht te koop op haar website. De kavel is gelegen in Sliedrecht-Noord en komt in meerdere plannen voor als optie voor woningbouw.

Waarom is deze kavel zo kansrijk?

De door ons aangeboden kavel ligt in Sliedrecht-Noord en is gelegen nabij de bebouwde kom. Daarnaast zijn belangrijke voorzieningen reeds aanwezig, zoals openbaar vervoer en is de kavel eenvoudig te ontsluiten.

Ten tweede is er een grote vraag naar geschikte grond om te bouwen in dit gebied van de Randstad. Plannen voor de uitbreiding van Sliedrecht zijn gericht op het noordelijke gedeelte. De gemeente is dan ook van plan om het grootste gedeelte van ruim 2600 woningen de aankomende jaren in Sliedrecht-Noord te laten bouwen. Dit biedt kansen op het door ons aangeboden perceel!

Grond is verder waardevast. Het is een goede manier om uw vermogen te spreiden en het rendement op goed gelegen grond kan groot zijn. Dit maakt samen met de hierboven genoemde factoren dat dit een kansrijke kavel in Sliedrecht is.

Waarom VerkoopuwKavel.nl?

VerkoopuwKavel.nl is al jaren gespecialiseerd in de aan- en verkoop van verschillende soorten grond. Onze dienstverlening is erop gericht om kopers en verkopers van grond zoveel mogelijk te ontzorgen. Bij dit ontzorgen kunt u denken aan het onderhouden van contact met betrokken instanties en partijen en het regelen van papierwerk.

Het is onze doelstelling om voor u zoveel mogelijk randzaken en zorgen weg te nemen bij de aan- of verkoop van grond. Op deze pagina kunt u meer lezen over onze unieke werkwijze!

Heeft u interesse gekregen in deze kansrijke kavel in Sliedrecht? Neem dan gerust contact met ons op en ontdek meer over de mogelijkheden.

star

Dit perceel is populair!

Dit perceel is populairder dan gemiddeld. Neem snel contact op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Details


Oppervlakte: 750 m²
Prijs: €35.625 k.k.
Provincie: Zuid-Holland
Bestemming: Landbouwgrond

Interesse in dit perceel?

Vraag vrijblijvend meer informatie op over deze kavel

Dit perceel betreft landbouwgrond en is niet geschikt voor bebouwing.
Lees meer.


Kansrijke kavel in Sliedrecht-Noord