Informatie aanvragen

Kansrijke kavel in Schoonhoven

Langs de oevers van de rivier de Lek in het binnenland van de provincie Zuid-Holland ligt de plaats Schoonhoven. De plaats maakt onderdeel uit van de enkele jaren geleden gevormde gemeente Krimpenerwaard. Door zijn strategische ligging ten opzichte van het water kent het dorp een lange historie die terug gaat tot ver in de Middeleeuwen. Door deze historie en de ligging temidden van het Groene hart is Schoonhoven dan ook geliefd onder toeristen en dagjesmensen. VerkoopuwKavel.nl biedt nu een kansrijke kavel in Schoonhoven aan!

Wat maakt deze kavel kansrijk?

Het gaat om een perceel landbouwgrond van zo’n 410 m2 die is gelegen langs de Opweg. Deze kavel is erg kansrijk vanwege de volgende redenen:

  • De ligging ten opzichte van de reeds bestaande bebouwing. Zo is de kavel gelegen aan de Opweg. Deze weg loopt rondom Schoonhoven vlak langs de reeds bestaande bebouwing. Het is dan ook goed denkbaar dat bij eventuele uitbreiding van Schoonhoven in de toekomst deze kavel bebouwd zal gaan worden.
  • De kans op eventuele uitbreiding in de toekomst is erg groot. Zo kent ook dit gebied een tekort een geschikte en beschikbare woningen. Uit onderzoeken blijkt dat de komende jaren nog zeker zo’n 200 extra woningen in Schoonhoven gebouwd zullen gaan worden.

De ligging van het perceel en bebouwing in de toekomst maken dit dus een erg kansrijke kavel in Schoonhoven. Hetgeen een erg mooi rendement voor de toekomst kan opleveren!

Waarom grond kopen via VerkoopuwKavel.nl?

Grond is een kostbaar bezit. Het is daarom van het grootste belang dat er zorgvuldig mee wordt omgegaan. Zo ook bij de aan- en verkoop ervan. VerkoopuwKavel.nl heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd in alles wat bij de aan- en verkoop van grond komt kijken. Hierdoor bent u er van verzekerd dat bij ons uw aan- of verkoop in goede handen is. Onze dienstverlening is erop gericht om u als klant zoveel mogelijk te ontzorgen!

Bent u geïnteresseerd geraakt in deze kansrijke kavel in Schoonhoven of wilt u meer informatie over onze unieke werkwijze? Neem dan gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

star

Dit perceel is populair!

Dit perceel is populairder dan gemiddeld. Neem snel contact op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Details


Oppervlakte: 410 m²
Prijs: €16.400 k.k.
Provincie: Zuid-Holland
Bestemming: Landbouwgrond

Interesse in dit perceel?

Vraag vrijblijvend meer informatie op over deze kavel

Dit perceel betreft landbouwgrond en is niet geschikt voor bebouwing.
Lees meer.