Informatie aanvragen

Veelbelovend perceel in Benthuizen

Benthuizen is onderdeel van de gemeente Alphen aan den Rijn en is een dorp dat zich bevindt in het Groene Hart van de Randstad. Het Groene Hart kenmerkt zich vooral door zijn karakteristieke veenweidegebieden waar weidevogels zich graag nestelen. Door zijn gevarieerde en landelijke karakter is het Groene Hart een tegenpool voor het stedelijke gebied eromheen.

Waarom dit perceel in Benthuizen?

De ligging van het perceel in Benthuizen is zeer gunstig. Het ligt in een ruimtelijk gebied met veel groen, maar daarnaast heeft het alle gemakken van de stad binnen handbereik. Het ligt namelijk ingesloten door steden als Zoetermeer, Leiden, Alphen aan den Rijn en Gouda. De bereikbaarheid is dan ook goed met veel N-wegen in de buurt die het dorp in goede verbinding stellen met de regio, maar ook met de snelwegen A4 en A12. Daarnaast is er in de gemeente Alphen aan den Rijn een economische groei te zien. Deze economische groei heeft tot gevolg dat het inwonersaantal ook stijgt en meer bedrijven zich vestigen in de gemeente. Zij laat in haar structuurvisie zien in de komende tien jaar te gaan investeren om deze groei door te zetten, maar om ook de leefbaarheid in de regio goed te houden. Om aan de grote vraag op het gebied van woningen te voldoen, zal de gemeente de komende jaren meerdere nieuwbouwprojecten starten. Tevens zal er ook in infrastructuur worden geïnvesteerd om ervoor te zorgen dat het gebied goed bereikbaar blijft. Dit alles met het zo goed mogelijk in tact houden van het groene karakter van de gemeente.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op!

Wij hanteren een unieke werkwijze waarbij het ons doel is om u in de aankoop van uw gronden zoveel mogelijk te ontzorgen. U bent bij ons verzekerd van specialistische begeleiding door ervaren aan- en verkopers van verschillende soorten grond. Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen neem dan voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.
star

Dit perceel is populair!

Dit perceel is populairder dan gemiddeld. Neem snel contact op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Details


Oppervlakte: 1000 m²
Prijs: € 60,00 de M2 k.k.
Provincie: Zuid-Holland
Bestemming: Landbouwgrond

Interesse in dit perceel?

Vraag vrijblijvend meer informatie op over deze kavel


Dit perceel betreft landbouwgrond en is niet geschikt voor bebouwing.
Lees meer

Kavel Alert
Privacyverklaring*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Veelbelovend perceel in Benthuizen
Character

Op de hoogte blijven?

Meld je aan om elke maand één e-mail te ontvangen met de nieuwste kavels.

Lees ons privacybeleid voor meer informatie

Elke dag updates?