Informatie aanvragen

Aantrekkelijk stuk landbouwgrond in Dordrecht

Dubbeldam was vroeger een drop in Zuid-Holland, maar is sinds 1970 een wijk in de plaats Dordrecht dat nu ongeveer 120.000 inwoners telt. Het bevindt zich op het eiland van Dordrecht aan de zuid-oostelijke kant van de stad. Van de oude dorpskern van Dubbeldam is weinig meer over. Dit komt door afbraak van het centrum en nieuwbouw in de jaren 60.

De stad Dordrecht is van alle gemakken voorzien. Het beschikt over een historische kern met leuke restaurantjes, een bioscoop, winkelcentra en tientallen bezienswaardigheden die wat vertellen over de historie van de stad. Maar voor de liefhebben van de natuur is de stad ook gunstig gelegen. Het grenst namelijk aan Nationaal Park de Biesbosch. In de structuurvisie geeft de gemeente Dordrecht aan de leefbaarheid van de stad erg belangrijk te vinden. Zij zoekt naar een goede balans tussen economische groei en voldoende woonruimte, met aan de andere kant genoeg aandacht voor het milieu, klimaat en de natuur.

Goed gelegen kavel in interessante omgeving

Dordrecht is omringd door rivieren als de Nieuwemerwede, de Beneden Merwede en de Dordtsche Kil en staat door deze rivieren in goede verbinding met bijvoorbeeld de belangrijke havenstad Rotterdam. Maar Dordrecht heeft ook haar eigen havens die zeer gunstig gelegen zijn op een kruispunt van voor- en achterland. Havenbedrijf Rotterdam zal de komende jaren 3,5 miljoen euro in de optimalisatie van de Wilhelminahaven steken om het zo nog aantrekkelijker te maken voor de scheepvaart.

De haven- en industriegebieden bevinden zich voornamelijk in het westen en noorden van de stad. De kavel gelegen aan de Oudendijk bevindt zich in het oostelijke deel van de stad, naastgelegen aan een woonwijk. Doordat de stad aan noordelijke en westelijke zijde is begrensd door water, is de enige mogelijke optie om nieuwe woonwijken aan te bouwen, in het zuiden en oosten. Dat is waarom de ligging van deze kavel zeer gunstig is.

Geïnteresseerd? Neem gerust contact met ons op!

Wij hanteren een unieke werkwijze waarbij het ons doel is om u het proces van de aankoop uit handen te nemen. Wij willen u graag ontzorgen en u bent verzekerd van specialistische begeleiding. Bij vragen of interesse neem dan vooral vrijblijvend contact met ons op.

star

Dit perceel is populair!

Dit perceel is populairder dan gemiddeld. Neem snel contact op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Details


Oppervlakte: 500 m²
Prijs: €100 de M2 k.k.
Provincie: Zuid-Holland
Bestemming: Landbouwgrond

Interesse in dit perceel?

Vraag vrijblijvend meer informatie op over deze kavel

Dit perceel betreft landbouwgrond en is niet geschikt voor bebouwing.
Lees meer.