Informatie aanvragen

Kansrijke landbouwgrond in Terneuzen

In het zuiden van Nederland aan de Westerschelde ligt de stad Terneuzen. Terneuzen is onderdeel van de gelijknamige gemeente en telt zo’n 25.000 inwoners. Het is daarmee de op drie na grootste stad van de provincie Zeeland. De stad is al eeuwen oud en speelt dan ook een belangrijke rol in de geschiedenis van Nederland. Daarnaast vormt Terneuzen samen met de haven van Vlissingen de derde haven van Nederland op Rotterdam en Amsterdam na. VerkoopuwKavel.nl biedt nu een kavel kansrijke landbouwgrond in Terneuzen van zo’n 1250m2 aan. De landbouwgrond is gelegen langs de bebouwing van de stad en biedt daarom kansen op een mooi rendement.

Waarom deze kansrijke landbouwgrond in Terneuzen kopen?

Grond is waardevast. Daardoor is het een goede en relatief veilige manier om uw vermogen te spreiden. Het rendement op grond kan daarnaast enorm zijn. Bijvoorbeeld door de wijziging wat betreft bestemming. Krijgt landbouwgrond de bestemming bebouwing en kan het ontwikkeld worden? Dan stijgt de prijs aanzienlijk!

In Terneuzen is net als in de rest van Nederland een tekort aan beschikbare woningen en geschikte bouwgrond. Deze zoektocht naar ruimte zal de komende jaren naar verwachting aanhouden waardoor goed gelegen landbouwgrond qua bestemming kan gaan wijzigen. De door ons aangeboden landbouwgrond is gelegen langs de bebouwing en is daarom goed bereikbaar en te ontsluiten. Daarnaast zorgt de groei van de haven voor een hoop werkgelegenheid. Het geen de vraag naar woningen nog een extra doet toenemen!

Grond kopen via VerkoopuwKavel.nl

Bij VerkoopuwKavel.nl hebben we onze dienstverlening erop ingericht om een ieder van onze klanten bij de aan- en verkoop van grond zoveel mogelijk te ontzorgen. Wij weten dat grond een kostbaar bezit is en gaan er daarom altijd zorgvuldig mee om. Bij het ontzorgen van onze klanten proberen wij u bijvoorbeeld zo goed mogelijk te begeleiden, het contact met andere partijen en instanties te onderhouden en samen te werken met vaste partijen. Zo is de aankoop van uw stukje grond in goede handen! Meer informatie over onze unieke werkwijze? Lees dan gerust hier verder!

Interesse gekregen in deze kavel kansrijke landbouwgrond in Terneuzen? Neem dan gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

star

Dit perceel is populair!

Dit perceel is populairder dan gemiddeld. Neem snel contact op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Details


Oppervlakte: 1250 m²
Prijs: €N.O.T.K k.k.
Provincie: Zeeland
Bestemming: Landbouwgrond

Interesse in dit perceel?

Vraag vrijblijvend meer informatie op over deze kavel

Dit perceel betreft landbouwgrond en is niet geschikt voor bebouwing.
Lees meer.