Interessante stukken landbouwgrond in Abcoude

Oppervlakte: vanaf 250 m2 m²
Prijs: € N.O.T.K k.k.
Provincie: Utrecht
Bestemming: Landbouwgrond

Interesse in dit perceel?

Vraag vrijblijvend meer informatie op over deze kavel

Dit perceel betreft landbouwgrond en is niet geschikt voor bebouwing.
Lees meer.

De locatie Abcoude en omstreken

Onder de rook van Amsterdam, ligt ten zuiden van onze hoofdstad het dorp Abcoude. Dit dorp maakt onderdeel uit van de gemeente de Ronde Venen en wordt ook wel gezien als intermediair tussen de drukte van de stad en het rustige Groene Hart.

In Abcoude woont men landelijk en rustig. Desondanks bent u vanuit het dorpscentrum binnen tientallen minuten in het centrum van de stad. Dit maakt het dorp en de omgeving dan ook een zeer interessante locatie om te wonen of om in te investeren!

Het door VerkoopuwKavel.nl aangeboden perceel landbouwgrond in Abcoude is ruim 1 hectare groot en ligt tegen de rand van Amsterdam-Zuidoost aan. Hetgeen mooie kansen biedt op rendement voor de toekomst.

VerkoopUwKavel.nl beschikt als een van de weinige bemiddelaars in Nederland over een breed aanbod van percelen landbouwgrond in Abcoude. Wij kunnen u daarom een passend aanbod doen, of u nu in de markt bent voor kleine of grote kavels landbouwgrond.

Wat maakt deze landbouwgrond in Abcoude zo interessant?

Wat dit stuk grond ten eerste erg interessant maakt om aan te kopen is de ligging. Het ligt vlak naast Amsterdam, waarvan er wordt verwacht dat er in de komende twintig jaar nog zo’n half miljoen inwoners bijkomen! Daarnaast zorgt een trek uit de stad van gezinnen met jonge kinderen richting omliggende steden en dorpen juist voor groei van onder meer Abcoude. De vraag voor deze grond kan hiermee in principe dus vanaf twee kanten komen.

De tweede reden voor kansen op dit perceel ligt hem in de aanwezige structuurvisies en rapporten. De gemeente Ronde Venen is ervan op de hoogte dat het zal moeten uitbreiden maar wil niets aan het dorpse en landelijke karakter van het gebied veranderen. Het uit de grond optrekken van een nieuw dorp behoort daarmee tot de mogelijkheden en dit stuk grond is daarvoor een goede kanshebber!

De ligging van dit perceel, de aanwezige plannen en structuurvisies om uit te breiden en het nijpende tekort aan woningen in de Randstad maken dit stuk grond erg kansrijk op een mooi rendement voor de toekomst!

Schatting bouwsector: 600.000 nieuwe woningen nodig

De bouwsector heeft in november 2018 een plan aangeboden aan het ministerie van Binnenlandse Zaken. Volgens RTL Nieuws schat de brancheorganisatie Neprom in dat er in 2025 mogelijk 600.000 nieuwe huizen nodig zijn. In 2017 kwamen er veel meer huishoudens bij dan dat er woningen werden gebouwd, een overschot van maar liefst 17.000 huishoudens.

Wat VerkoopuwKavel.nl voor u kan betekenen

VerkoopuwKavel.nl bestaat ondertussen ruim 7 jaar en heeft zich al die tijd toegelegd op het ontzorgen van haar klanten. Door onze persoonlijke aanpak bieden wij u een open en eerlijke manier van dienstverlening aan. Dit kunnen wij doen door alles voor u uit handen te nemen. Bijvoorbeeld door het gebruik van onze vaste makelaars- en notariskantoren.

Bij VerkoopuwKavel.nl bent u aan het juiste adres voor al het aankopen of verkopen van grond!

Interesse gekregen?

Bent u geïnteresseerd geraakt in dit perceel in Abcoude? Of heeft u gewoon wat meer vragen? Neem dan gerust contact met ons op of lees hier meer over de unieke werkwijze van VerkoopuwKavel.nl.

Interesse in dit perceel?

Vraag vrijblijvend meer informatie op over deze kavel

Dit perceel betreft landbouwgrond en is niet geschikt voor bebouwing.
Lees meer.