Informatie aanvragen

Kansrijke landbouwgrond in Utrecht

Nederland staat de komende jaren voor een groot aantal uitdagingen. Ten eerste is er het tekort aan woningen dat in heel Nederland te merken is. Daarnaast zal de Nederlandse regering moeten proberen om Nederland te verduurzamen. Dit betreft vooral onze manieren van energievoorziening. Eén van de manieren waarop dit wordt geprobeerd is door het plaatsen van windmolens in zee en op land. Vooral het plaatsen van windmolens en zonnepanelen kan voor grondeigenaren van landbouwgrond erg interessant zijn.

Een dergelijk project zal naar alle waarschijnlijkheid worden gerealiseerd in Utrecht. Wij hebben een braakliggend stuk landbouwgrond op onze website staan dat voor dit project in aanmerking komt. Hetgeen een flink rendement kan opleveren en dit dus kansrijke landbouwgrond maakt!

Wat maakt deze kavel kansrijk?

Grond is erg waardevast. Voordat in Nederland ergens op grond iets bebouwd mag worden dienen vaak bestemmingsplannen te worden gewijzigd. Dit kan een erg langdurig traject zijn. In een bestemmingsplan kan worden besloten dat landbouwgrond bijvoorbeeld bebouwd mag gaan worden met huizen. Een dergelijke wijziging kan een groot rendement opleveren.

Hetzelfde geldt voor de bestemmingswijziging van agrarische grond naar een ‘energielandschap’ zoals de gemeente Utrecht het hierboven aangehaalde project noemt. In Utrecht liggen de eerste plannen en initiatieven klaar voor een dergelijke wijziging van het bestemmingsplan. De realisatie van dit project moet plaats gaan vinden in de polders van Rijnenburg en Reijerscop. Dit biedt kansen op het rendement op deze kavel en maakt dit kansrijke landbouwgrond in Utrecht!

Op deze pagina kunt u meer lezen over de realisatie van energielandschappen op landbouwgrond.

Wat VerkoopuwKavel.nl voor u kan betekenen

VerkoopuwKavel.nl is gespecialiseerd in de aan- en verkoop van alle soorten grond. Door onze jarenlange ervaring hebben wij een groot en divers klantenbestand opgebouwd. Onze doelstelling is om al onze klanten zoveel mogelijk te ontzorgen bij de aan- of verkoop van een kavel. Hiermee doelen wij op het zoveel mogelijk uit handen nemen van randzaken. Bijvoorbeeld het contact onderhouden met makelaars of betrokken instanties.

Door deze manier van werken en onze ervaring bent u ervan verzekerd dat de aan- of verkoop van uw grond bij ons in goede handen is! Meer weten over onze unieke werkwijze? Lees dan hier verder.

Interesse gekregen?

Interesse gekregen in deze kansrijke landbouwgrond in Utrecht? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op!

star

Dit perceel is populair!

Dit perceel is populairder dan gemiddeld. Neem snel contact op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Details


Oppervlakte: 250 m²
Prijs: €58.750 k.k.
Provincie: Utrecht
Bestemming: Landbouwgrond

Interesse in dit perceel?

Vraag vrijblijvend meer informatie op over deze kavel

Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de algemene voorwaarden en de privacyverklaring.


Kansrijke landbouwgrond in Utrecht