Informatie aanvragen

Percelen landbouwgrond in Zwolle

Zwolle is één van de steden in Nederland die de laatste jaren de grootste ontwikkeling doormaakt. De stad ligt op een knooppunt van snelwegen, meerdere N-wegen en waterwegen waardoor het een belangrijke stad is voor bijvoorbeeld de transportsector. Dit zorgt niet alleen voor werkgelegenheid in het gebied maar ook voor een grote vraag naar beschikbare woningen.

Verkoopuwkavel.nl heeft vier percelen landbouwgrond in Zwolle te koop van een ieder ongeveer 500 M2. De zeer interessante stukken liggen aan een woonwijk gelegen aan de Brinkhoekweg in het noorden van Zwolle. Een ligging die eventueel kansen biedt op een mooi rendement in de toekomst.

Waarom percelen landbouwgrond in Zwolle kopen?

Zwolle is een stad volop in ontwikkeling. De stad is groeiende en trekt mensen uit allerlei beroepsgroepen aan. De vraag naar woningen is in Zwolle, net als in de rest van Nederland, erg hoog. Dit biedt kansen op braakliggende grond in de omgeving van Zwolle.

De vraag naar woningen samen met de ligging van deze kavels maken deze grond erg kansrijk. De grond is gelegen aan een woonwijk en daardoor eenvoudig te ontsluiten. Daarnaast kan er met eventuele nieuwe woningen gewoon worden aangesloten bij de reeds bestaande bebouwing. Deze factoren maken dat het rendement op deze percelen landbouwgrond in Zwolle eventueel in de toekomst erg groot kan zijn!

Waarom VerkoopuwKavel.nl?

Grond is een kostbaar bezit. Het is daarom van groot belang bij de aan- en verkoop er zorgvuldig mee om te gaan. Bij VerkoopuwKavel.nl zijn we hierin gespecialiseerd. Onze dienstverlening is erop gericht u zoveel mogelijk te ontzorgen. Bijvoorbeeld door het uit handen nemen van veel randzaken en stress. Daarbij kunt u denken aan het onderhouden van contact met instanties, samenwerken met vertrouwde partijen en begeleiding tijdens het proces. Hierdoor komt u niet voor verrassingen te staan.

Meer informatie over onze unieke werkwijze? Lees dan hier verder.

Interesse gekregen?

Wilt u meer informatie omtrent deze percelen landbouwgrond in Zwolle? Neem dan gerust contact op met Verkoopuwkavel.nl.

star

Dit perceel is populair!

Dit perceel is populairder dan gemiddeld. Neem snel contact op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Details


Oppervlakte: 500 m²
Prijs: €11.500 k.k.
Provincie: Overijssel
Bestemming: Landbouwgrond

Interesse in dit perceel?

Vraag vrijblijvend meer informatie op over deze kavel