AFM Compliancy bar
AFM Compliancy bar

Informatie aanvragen

Ommen 2

   

Ommen en omgeving

Varsen is een buurtschap in de gemeente Ommen in de provincie Overijssel, gelegen in de streek Salland. Het buurtschap Varsen was reeds in de bronstijd, zo’n 3000 à 4000 jaar geleden al bewoond en kent daardoor een lange geschiedenis. Tegenwoordig maakt Varsen deel uit van de gemeente Ommen, vroeger ook wel Ambt Ommen genoemd. VerkoopuwKavel.nl heeft nu een perceel bosgrond te koop staan in Ommen. Het gebied is volop in ontwikkeling door de aanleg van een noordelijke variant van de N340 en het project “Voortvarend Varsen.” Wat dit perceel kansrijke bosgrond maakt.

Wat maakt dit kansrijke bosgrond?

Grond is waardevast. Het is daarom ook een geliefde en goede manier om vermogen te spreiden. Wijzigingen in bestemmingsplannen, van bijvoorbeeld agrarische grond naar bouwgrond, kunnen een flinke waardestijging veroorzaken. Zo kunnen goed gelegen kavels, langs bijvoorbeeld een groeiende dorpskern of industriegebied, ineens kansrijke bosgrond worden. De door ons aangeboden kavel in Varsen is op dit moment bosgrond. Het is echter goed mogelijk dat de grond in de toekomst bebouwd wordt of voor andere doeleinden zal worden ingezet. Kans dus dat ook op deze kavel een mooi rendement te behalen valt.

Wat VerkoopuwKavel.nl voor u kan betekenen

VerkoopuwKavel.nl is sinds een aantal jaar de bemiddelaar bij de aan- en verkoop van alle soorten grond. Door de jaren heen hebben wij ons klantenbestand flink uitgebreid en voorzien wij een groot aantal verschillende partijen van onze dienstverlening. U kunt hierbij denken aan grote projectontwikkelaars maar ook aan particulieren op zoek naar grond voor hun droomhuis. Eenieder van onze klanten proberen wij zoveel mogelijk te ontzorgen. Dit is dan ook het kernwoord in onze dienstverlening. Met ontzorgen doelen wij op het zoveel mogelijk uit handen nemen voor u als klant. Dit doen wij gedurende het gehele proces en met vaste partijen. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat uw aan- of verkoop bij ons in goede handen is. Lees hier gerust verder over onze unieke werkwijze! Interesse gekregen in deze kansrijke bosgrond in de gemeente Ommen? Neem dan gerust contact met ons op!

Details


Oppervlakte: 2056 m²
Prijs: € 6.50 de M2. k.k.
Provincie: Overijssel
Bestemming: Bosgrond

Interesse in dit perceel?

Vraag vrijblijvend meer informatie op over deze kavel


Kavel Alert
Privacyverklaring*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Character

Op de hoogte blijven?

Meld je aan om elke maand één e-mail te ontvangen met de nieuwste kavels.

Lees ons privacybeleid voor meer informatie

Elke dag updates?