Informatie aanvragen

Kansrijke landbouwgrond in Zwolle

In Zwolle biedt VerkoopuwKavel.nl nu een perceel kansrijke landbouwgrond aan. De kavel is gelegen aan de Brinkhoekweg . In het huidige kadaster staat de grond omschreven als akkerbouw. Ten noorden van het perceel ligt het kanaal de Nieuwe Vecht. Binnen de plannen en structuurvisies voor de komende jaren heeft de grond de status tot woongebied gekregen. De plannen tot bebouwing liggen dus reeds klaar.

Hierdoor is de kans dus zeer aannemelijk dat er binnen enkele jaren op de grond gebouwd zal gaan worden. Hetgeen een flink rendement kan opleveren.

Wat maakt deze grond zo kansrijk?

Zwolle is ten eerste erg strategisch gelegen en een echte forensenstad met een groeiende bevolking. De stad ligt aan meerdere snelwegen en waterwegen waardoor deze goed te bereiken is. Verder zijn er gevorderde plannen voor grootschalige bouwkundige projecten in de directe omgeving en rondom het aangeboden perceel. Daarnaast ligt het perceel ten zuiden van het bebouwde stadsgebied en is het goed bereikbaar via diverse uitvalswegen.

De groeiende bevolking, de ligging van het perceel en het tekort aan woningen in heel Nederland maakt dat dit een erg kansrijk perceel is. Daarnaast is het aankopen van grond een goede manier om uw vermogen te spreiden.

Waarom grond kopen via VerkoopuwKavel.nl?

VerkoopuwKavel.nl is al een aantal jaar de specialist op het gebied van de aan- en verkoop van grond. Door de jaren heen hebben wij ervaring opgedaan met verschillende soorten grond en verschillende soorten klanten. Een ieder van deze klanten hebben wij geprobeerd zoveel mogelijk te ontzorgen. Met dit ontzorgen proberen wij zoveel mogelijk randzaken uit handen te nemen. Bijvoorbeeld het onderhouden van contact met betrokken instanties. Het samenwerken met vaste partijen en het bijstaan van begin tot eind. Hierdoor bent u er zeker van dat uw aan- of verkoop in goede handen is!

Op deze pagina vindt u meer informatie over onze unieke werkwijze.

Interesse gekregen in deze kansrijke landbouwgrond in Zwolle? Neem dan gerust contact met ons op en luister naar de mogelijkheden!

star

Dit perceel is populair!

Dit perceel is populairder dan gemiddeld. Neem snel contact op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Details


Oppervlakte: 500 m²
Prijs: €12.500 k.k.
Provincie: Overijssel
Bestemming: Landbouwgrond

Interesse in dit perceel?

Vraag vrijblijvend meer informatie op over deze kavel

Dit perceel betreft landbouwgrond en is niet geschikt voor bebouwing.
Lees meer.


Kansrijke landbouwgrond in Zwolle