Informatie aanvragen

Kansrijke landbouwgrond in Hengelo

Midden in de regio Twente ligt de stad Hengelo. Hengelo telt ruim 80.000 inwoners en is een van de economisch sterkste gebieden van het oosten van Nederland. De vraag naar beschikbare ruimte om te bouwen is daarom net zoals in de Randstad erg groot. De ligging aan de A1 en de van oudsher aanwezige metaalindustrie maken Hengelo van oudsher een belangrijk knooppunt in de handel met Duitsland. VerkoopuwKavel.nl biedt nu een stuk kansrijke landbouwgrond in Hengelo aan ter grootte van zo’n 340m2.

Wat maakt dit kansrijke landbouwgrond?

De door VerkoopuwKavel.nl aangeboden kavel is gelegen tussen diverse bedrijven te midden op een industriegebied in Hengelo. Wegens de vraag en wens van dit gebied om uit te breiden komt dit perceel hoogstwaarschijnlijk op een niet al te lange termijn in aanmerking komen voor een bestemmingswijziging. De ligging van dit perceel is daarom de belangrijkste reden waarom deze grond erg kansrijk is.

Daarbij komt dat de van oudsher aanwezige elektrische en chemische industrie al jaren aan het groeien is in Hengelo. Deze groei zorgt voor nog meer vraag naar beschikbare ruimte om te bouwen. Dit maakt de kans op een eventuele bestemmingswijziging in de toekomst alleen maar groter. Daarbij komt dat door de ligging van de kavel de grond ook goed te ontsluiten is. Bij eventuele bebouwing zal er weinig nodig zijn om de kavel aan te sluiten op de reeds bestaande infrastructuur.

Waarom grond kopen bij VerkoopuwKavel.nl?

Bij VerkoopuwKavel.nl zijn we iedere dag bezig onze klanten van de beste dienstverlening te voorzien. Deze dienstverlening is erop gericht om voor uw als klant zoveel mogelijk uit handen te nemen. Dit noemen wij zelf ook wel ontzorgen. Met deze term proberen wij voor onze klanten zoveel mogelijk zorgen uit handen te nemen. Hierdoor bent u er van verzekerd dat de aan- of verkoop van uw stuk grond in goed handen. Grond is een kostbaar bezit en daar zijn wij ons iedere dag bewust van! Lees hier meer over onze unieke werkwijze!

Interesse gekregen? Voor meer informatie omtrent deze kansrijke landbouwgrond in Hengelo kunt u contact opnemen met Verkoopuwkavel.nl.

star

Dit perceel is populair!

Dit perceel is populairder dan gemiddeld. Neem snel contact op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Details


Oppervlakte: 340 m²
Prijs: €11.500 k.k.
Provincie: Overijssel
Bestemming: Landbouwgrond

Interesse in dit perceel?

Vraag vrijblijvend meer informatie op over deze kavel

Dit perceel betreft landbouwgrond en is niet geschikt voor bebouwing.
Lees meer.