Informatie aanvragen

Kansrijke landbouwgrond in Enschede

De gemeente Enschede en de kansen die het biedt

In de provincie Overijssel ligt de streek Twente. De hoofdstad van deze provincie is de stad Enschede, gelegen in de gelijknamige gemeente. Enschede is de 11gemeente van Nederland met ruim 155.000 inwoners. Ook in Enschede ondervinden ze al jaren een groei van het aantal inwoners. Deze is niet zo sterk als in de Randstad, maar ook hier is er een grote behoefte aan nieuwbouw woningen! De verwachting is dan ook dat de gemeente Enschede tot zeker 2030 zal groeien naar ruim 161.000 inwoners. De ligging van deze kavel en de groei van de gemeente maken dit daarom kansrijke landbouwgrond in Enschede.

Wat maakt dit kansrijke landbouwgrond in Enschede?

Het door VerkoopuwKavel.nl aangeboden perceel ligt aan de rand van Enschede, langs de Vanekerstraat. De kavel grenst aan een woonwijk en komt voor in verschillende plannen omtrent uitbreiding van de gemeente. Zo heeft de gemeente een aantal stukken grond aangewezen met het voornemen om daar nieuwbouwwoningen te gaan realiseren. Deze kavel valt precies in zo’n stuk dat is aangewezen als prioritaire bouwgrond. Grote kans dus dat er hier binnen afzienbare tijd woningen zullen worden gebouwd.

Door de ligging van deze kavel en de groei van de gemeente Enschede tot 2030 biedt het perceel goede kansen op een mooi resultaat voor de nabije toekomst!

Wat VerkoopuwKavel.nl voor u kan betekenen!

Bij VerkoopuwKavel.nl zijn we erop gericht om u als klant zo goed mogelijk te begeleiden bij de aan- of verkoop van uw grond. Het is ons doel om door middel van onze persoonlijke, open en eerlijke manier van werken uw compleet te ontzorgen. Dit kunnen wij doen door het proces van begin tot eind van uw over te nemen. Van bijvoorbeeld het plaatsen van uw kavel op onze website tot het zetten van de laatste handtekeningen bij de notaris.

Bij VerkoopuwKavel.nl werken we veel met door ons vertrouwde makelaars, notarissen en andere partijen. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat uw aan- of verkoop in goede handen is. Wilt u liever zelf alles in de hand houden en regelen? Ook dat is natuurlijk geen enkel probleem!

Interesse gekregen?

Heeft u interesse gekregen in dit stuk grond of wilt u meer weten over deze kavel landbouwgrond in Enschede? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of lees hier meer over onze werkwijze!

star

Dit perceel is populair!

Dit perceel is populairder dan gemiddeld. Neem snel contact op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Details


Oppervlakte: 400 m²
Prijs: €32.000,00 k.k.
Provincie: Overijssel
Bestemming: Landbouwgrond

Interesse in dit perceel?

Vraag vrijblijvend meer informatie op over deze kavel

Dit perceel betreft landbouwgrond en is niet geschikt voor bebouwing.
Lees meer.


Kansrijke landbouwgrond in Enschede