Interessant perceel landbouwgrond in Staphorst

Oppervlakte: 300 m²
Prijs: € n.o.t.k. k.k.
Provincie: Overijssel
Bestemming: Landbouwgrond

Interesse in dit perceel?

Vraag vrijblijvend meer informatie op over deze kavel

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

In het noorden van de provincie Overijssel ligt het landelijk gelegen Staphorst. Een unieke plaats in de zeer seculiere Nederlandse samenleving waar het christelijke geloof nog een groot onderdeel van het dagelijks leven uitmaakt. De gesloten samenleving opent zich de laatste jaren echter steeds meer, waardoor het gebied op een groot aantal facetten in ontwikkeling is. VerkoopuwKavel.nl biedt nu interessant perceel landbouwgrond in Staphorst aan.

Wat maakt dit interessante grond?

De door VerkoopuwKavel.nl aangeboden grond is gelegen aan Oude Achthoevenweg en is zo'n 300 m2 groot. De ligging is ronduit gunstig te noemen omdat deze zich bevind in de buurt van industriegebied de Esch. Door de zeer gunstige ligging van dit industriegebied is de vraag naar geschikte grond om uit te breiden aanzienlijk. Het gebied is bijvoorbeeld zeer goed te bereiken omdat de A28 op enkele honderden meters afstand ligt. Door de ligging is de kavel voor de toekomst eenvoudig aan te sluiten op het bestaande infrastructurele netwerk en daarom een kanshebber voor eventuele bebouwing. De kans op een eventuele bestemmingswijziging en daarmee mooi rendement voor de toekomst is hierdoor zeker aanwezig.

Waarom grond kopen via VerkoopuwKavel.nl?

VerkoopuwKavel.nl is de specialist bij de aan- en verkoop van alle soorten grond. Bij ons kunnen klanten terecht voor al hun vragen en verzoeken met betrekking tot de aan- en verkoop van grond. Een ieder van hen proberen wij middels onze unieke manier van werken van de ultieme dienstverlening te voorzien. Deze is vooral vormgegeven omtrent het begrip 'ontzorgen'. Aan de hand van dit begrip proberen wij voor een ieder van onze klanten zoveel mogelijk uit handen te nemen. Wij begeleiden u bij de aan- of verkoop van begin tot eind en werken altijd samen met vaste partijen. Hierdoor bent u er als klant van verzekerd dat uw stukje grond in goede handen is. Grond is immers een kostbaar bezit en het is daarom van groot belang daar zorgvuldig mee om te gaan. Interesse gekregen in een interessant perceel landbouwgrond in Staphorst of onze unieke werkwijze? Neem dan gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Interesse in dit perceel?

Vraag vrijblijvend meer informatie op over deze kavel

Toon interesse

Mag ik bouwen op grond met de bestemming landbouwgrond?

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Kan ik rekenen op een bestemmingswijziging?

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel ooit zal wijzigen.

Wie is de eigenaar van de aangeboden kavels?

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels.

Maakt deze kavel onderdeel uit van een groter perceel?

Ja, deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.