Informatie aanvragen

Aantrekkelijk perceel in Hellendoorn

Hellendoorn is een plaats in de gelijknamige gemeente in de provincie Overijssel en telt ongeveer 6300 inwoners. De plaats is vooral bekend door het Avonturenpark Hellendoorn en een grote ijsfabriek waar tegenwoordig Ben en Jerry's wordt gemaakt. Nabij ligt ook nog het mooie natuur- en recreatie gebied de Sallandse Heuvelrug. Voor toeristen in het dorp zelf en in de omgeving in ieder geval genoeg te doen. Verder wordt er ieder jaar op hemelvaartsdag het popfestival Dauwpop georganiseerd.

Wat maakt dit perceel in Hellendoorn zo kansrijk?

De gemeente Hellendoorn beschrijft in haar woonvisie 2020-2025 dat zij graag wil voldoen aan de groeiende vraag naar nieuwe woningen. Maar zij kijkt niet alleen maar naar een plan voor de korte termijn, maar ook hoe zij op de langere termijn aan de vraag naar woningen kan voldoen. De gemeente kijkt eerst of er door renovatie in de bestaande voorraad al kan worden voldoen aan de vraag. Daarna zal zij zich gaan richten op het bouwen van nieuwe woningen. Hierbij zal geïnventariseerd worden welke type woningen er het hardst nodig zijn. Naast het verbeteren van het woningaanbod, zet de gemeente Hellendoorn ook in op het verbeteren van de mobiliteit en bereikbaarheid in haar omgeving. Het dorp is op dit moment al zeer goed bereikbaar. De plaats staat door verschillende omliggende N-wegen in goede verbinding met dorpen in de regio en steden als Zwolle, Almelo en Deventer. Daarnaast bent u via de uitvalswegen N347 en N35 binnen een oogwenk op de snelweg en verbonden met de rest van het land.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op!

Wij hanteren een unieke werkwijze waarbij het ons doel is om u in de aankoop van uw gronden zoveel mogelijk te ontzorgen. U bent verzekerd van specialistische begeleiding en wij ontzorgen u door randzaken en stress uit handen te nemen. Bij vragen of interesse neem dan vooral vrijblijvend contact met ons op.
star

Dit perceel is populair!

Dit perceel is populairder dan gemiddeld. Neem snel contact op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Details


Oppervlakte: 300 m²
Prijs: € n.o.t.k. k.k.
Provincie: Overijssel
Bestemming: Landbouwgrond

Interesse in dit perceel?

Vraag vrijblijvend meer informatie op over deze kavel


Dit perceel betreft landbouwgrond en is niet geschikt voor bebouwing.
Lees meer

Kavel Alert
Privacyverklaring*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Aantrekkelijk perceel in Hellendoorn
Character

Op de hoogte blijven?

Meld je aan om elke maand één e-mail te ontvangen met de nieuwste kavels.

Lees ons privacybeleid voor meer informatie

Elke dag updates?