Informatie aanvragen

Veelbelovende landbouwgrond in Enkhuizen

De toekomst van landbouwgrond

Het lijkt misschien niet vanzelfsprekend dat investeren in landbouwgrond een hoop geld op kan leveren. Toch is dat wel degelijk het geval. Er is in Nederland namelijk een enorm tekort aan woningen in alle categorieën. Vrijwel iedere gemeente is hard op zoek naar geschikte bouwgrond. Dat is dan ook de reden dat de bestemming van percelen met een agrarische functie steeds vaker wordt gewijzigd. Daarom is het zeker geen slecht idee om eens rond te kijken naar de mogelijkheden op dit gebied. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij deze veelbelovende grond in Enkhuizen.

Waarom Enkhuizen?

Enkhuizen is een stad en gemeente in de Noord-Hollandse regio West-Friesland. Hetgeen wat deze omgeving zo aantrekkelijk maakt voor grondbezitters, is het feit dat het inwoneraantal in de afgelopen 20 jaar met een kleine 10% is gestegen. De woonvisie van de gemeente laat zien dat dit niet de enige groei is die men hier doormaakt. Zo is er ook een groei in verschillende sectoren, zoals ICT, alternatieve economie, export en energiebronnen. Dat maakt het natuurlijk alleen nog maar aantrekkelijker voor mensen om hier te komen wonen. Er wordt dan ook niet verwacht dat de stijging in het aantal inwoners binnenkort zal afnemen.

Aantrekkelijke kavel aan de Vest in Enkhuizen

Al deze mensen moeten natuurlijk ook ergens wonen. Daarom heeft de gemeente Enkhuizen in de afgelopen 5 jaar bijna 500 nieuwe woningen gebouwd. Ook in de Stadsvisie Enkhuizen 2020 wordt veel gesproken over uitbreiding in de vorm van nieuwbouw. Wat dat betreft ligt deze kavel aan het Vest op de perfecte locatie. Aan de rand van de bestaande kernen, goed bereikbaar via provinciale en lokale wegen en dicht bij alles wat Enkhuizen mooi maakt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het IJsselmeer, het Zuiderzeemuseum en verschillende wandelgebieden. Dat klinkt toch als de droom van elke projectontwikkelaar?

Meer weten?

Wilt u meer weten over deze veelbelovende kavel in Enkhuizen? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

star

Dit perceel is populair!

Dit perceel is populairder dan gemiddeld. Neem snel contact op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Details


Oppervlakte: 840 m²
Prijs: €32,50 de M2 k.k.
Provincie: Noord-Holland
Bestemming: Landbouwgrond

Interesse in dit perceel?

Vraag vrijblijvend meer informatie op over deze kavel

Dit perceel betreft landbouwgrond en is niet geschikt voor bebouwing.
Lees meer.