Informatie aanvragen

Veelbelovende kavel in gemeente Waterland

Landbouwgrond in de buurt van de hoofdstad

Investeren in landbouwgrond is een verstandige keuze als u graag een spaarpotje voor de lange of korte termijn wilt opbouwen. Hoewel grond met deze bestemming in principe niet gebruikt mag worden voor woningbouw, kiezen gemeentes er steeds vaker voor deze bestemming te veranderen. Dit heeft alles te maken met de alsmaar groeiende inwonersaantallen in vrijwel alle provincies. En dan is er één provincie die ver boven de rest uitsteekt: Noord-Holland. Dit is nu precies wat deze kavel in de gemeente Waterland zo interessant maakt.

Over de gemeente Waterland

Er zijn een aantal redenen waarom deze locatie zo aantrekkelijk is. De gemeente Waterland ligt in het midden van de provincie Noord-Holland, op zo’n tien minuten rijden van Amsterdam-Noord. Voor u het weet staat u in het centrum en dat maakt het interessant voor mensen die hier hun brood verdienen. Daarnaast ligt de hier aangeboden kavel in een landelijke omgeving. Het vormt dus de ideale uitvalsbasis voor mensen die aan het einde van een lange werkdag graag de rust opzoeken op het platteland. Tot slot is de omgeving ook nog een redelijk betaalbare optie ten opzichte van de grotere steden in de buurt.

Dat dit een aantrekkelijke plek is om te settelen, blijkt ook uit het feit dat het inwonertal in de afgelopen 7 jaar met een kleine 10% is gestegen. Om al deze nieuwe bewoners van een geschikt huis te voorzien, zal er in de komende jaren echter wel uitgebreid moeten worden. De gemeente is momenteel op zoek naar nieuwe projectlocaties en hier kunnen grondbezitters in Waterland van profiteren. Wacht dus niet te lang!

Wilt u meer informatie ontvangen?

Voor meer informatie over deze kavel in de gemeente Waterland, kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag alles over de mogelijkheden en wat u kunt verwachten. Hopelijk kunnen wij u snel eens spreken!

star

Dit perceel is populair!

Dit perceel is populairder dan gemiddeld. Neem snel contact op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Details


Oppervlakte: 14500 m²
Prijs: €n.o.t.k. k.k.
Provincie: Noord-Holland
Bestemming: Landbouwgrond

Interesse in dit perceel?

Vraag vrijblijvend meer informatie op over deze kavel

Dit perceel betreft landbouwgrond en is niet geschikt voor bebouwing.
Lees meer.