Informatie aanvragen

Unieke bouwgrond in Ursem (Noord-Holland)

Voor veel mensen is het een droom. Een eigen stuk grond kopen in een landelijke omgeving en daarop hun eigen droomhuis bouwen. Dit stuk bouwgrond in het plaatsje Ursem (Noord-Holland) kan u een stap dichter bij deze droom brengen. Bij VerkoopuwKavel.nl hebben wij nu namelijk een uniek stuk bouwgrond. Het gaat om een stuk grond van 5200m2 waar nu nog een woonhuis op staat maar wat helemaal naar uw wensen opnieuw ingericht en bebouwd kan worden. Daarnaast is het mogelijk de kavel in twee percelen van 2600 m2 te splitsen en er een dubbele woonstolp op te realiseren.

Het perceel bouwgrond in Ursem

Dit perceel is gelegen in het dorp Ursem. Een plaatsje in het groene hart van Noord-Holland. Op het perceel staat momenteel nog een oude woonboerderij die bewoonbaar is gedurende bijvoorbeeld de bouw van uw gloednieuwe stolpboerderij. Het perceel is daarnaast gelegen aan doorgaand vaarwater. Zo is het in de zomer mogelijk om vanuit uw achtertuin het water op te gaan en richting IJsselmeer of het Noord-Hollands kanaal te varen. Terwijl u in de winter de schaatsen onder kan binden en kan aansluiten bij de vele tochten die langskomen.

Ursem is een landelijk dorp, toch bent u binnen enkele minuten op de A9 en A7 en zijn alle voorzieningen erg in de buurt. Alkmaar, Hoorn, Heerhugowaard en Purmerend liggen op korte afstand met de auto en binnen het half uur bent u in centrum van Amsterdam.

Wat VerkoopuwKavel.nl voor u kan betekenen

Bij VerkoopuwKavel.nl zijn we erop gericht onze klanten zoveel mogelijk te ontzorgen. Wij weten uit onze jarenlange ervaring dat het aankopen en verkopen van grond een hoop randzaken en stress mee kan brengen. Daarom staan wij voor de best mogelijk begeleiding. Wij kunnen het gehele proces van A tot Z voor u uit handen nemen. Daarnaast werken wij vaak met vaste partners zodat u en wij nooit voor verrassingen komen te staan. Regelt u liever alles zelf? Ook dat is bij ons geen enkel probleem!

Interesse gekregen in dit perceel of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op of lees hier verder over onze werkwijze!

star

Dit perceel is populair!

Dit perceel is populairder dan gemiddeld. Neem snel contact op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Details


Oppervlakte: 5200 m²
Prijs: €599.000 k.k.
Provincie: Noord-Holland
Bestemming: Bouwgrond

Interesse in dit perceel?

Vraag vrijblijvend meer informatie op over deze kavel

Unieke bouwgrond in Ursem (Noord-Holland)