Informatie aanvragen

Ouder-Amstel – Landelijk gebied in Randstad

Net ten zuiden van onze hoofdstad Amsterdam aan de rivier de Amstel ligt het dorp Ouder-Amstel. Het is een plaats in de Randstad, maar desalniettemin is het omgeven door natuur. Het bevindt zich aan de rivier de Amstel, de Vinkeveense Plassen en het Amsterdamse Bos zijn dichtbij en het is omgeven door polderlandschappen. Maar daarnaast zijn plaatsten als Diemen, Abcoude, Amstelveen en natuurlijk Amsterdam op een steenworp afstand.

De kansen van dit perceel in Ouder-Amstel

Het gaat om 2 percelen landbouwgrond die wij hier op onze website aanbieden met een grootte van 250 en 700 M2. De percelen zijn gelegen aan de Binnenweg. De ligging van het stuk landbouwgrond is erg gunstig door de goede bereikbaarheid. Het is omringd door snelwegen als de A2, A9 en A10. Tevens is het interessant om te investeren in een stuk landbouwgrond, omdat grond waardevast is. Bestemmingsplannen van percelen grond kunnen in de loop der tijd veranderen, doordat gemeenten meer ruimte nodig hebben voor woningbouw, industrie of voor het verbeteren van de infrastructuur. Ook voor de percelen in Ouder-Amstel kan dit het geval zijn. De plaats zal in de toekomst meer ruimte nodig hebben voor woningbouw, omdat zij het aantrekkelijker wil maken voor bepaalde doelgroepen zoals jongeren en senioren om zich in de gemeente te vestigen.

De Metropoolregio Amsterdam (MRA)

Het is voor Amsterdam van groots belang dat de metropool goed functioneert op economisch, sociaal en ecologisch gebied. Om de leefbaarheid in de MRA hoog te houden, wordt er hierbij nauw samengewerkt met de gemeenten in de regio. In de MRA-Agenda staat beschreven dat er daardoor in de toekomst veel geïnvesteerd zal worden in die regio. Dit maakt het voor ondernemers aantrekkelijk zich hier te vestigen.

Neem contact met ons op!

Er is natuurlijk nog veel meer te vertellen over deze kavel in Ouder-Amstel. Neem dus gerust eens vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden of als u nog vragen heeft. Wij helpen u graag!
star

Dit perceel is populair!

Dit perceel is populairder dan gemiddeld. Neem snel contact op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Details


Oppervlakte: 250 / 700 m²
Prijs: € notk k.k.
Provincie: Noord-Holland
Bestemming: Landbouwgrond

Interesse in dit perceel?

Vraag vrijblijvend meer informatie op over deze kavel


Dit perceel betreft landbouwgrond en is niet geschikt voor bebouwing.Lees meer
Kavel Alert
Privacyverklaring*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Character

Op de hoogte blijven?

Meld je aan om elke maand één e-mail te ontvangen met de nieuwste kavels.

Lees ons privacybeleid voor meer informatie

Elke dag updates?