Informatie aanvragen

Ouder-Amstel groene oase in de Randstad

Onder de rook van Amsterdam, net iets ten zuiden van onze hoofdstad en aan de rivier de Amstel, ligt een stuk landbouwgrond in het mooie door de natuur omgeven Ouder-Amstel. Daarbuiten is de gemeente omringd door plaatsen als Amstelveen, Diemen, Abcoude en natuurlijk Amsterdam. Men leeft hier in een dorpse omgeving met alle gemakken van de stad binnen handbereik.

Wat maakt dit perceel in Ouder-Amstel zo kansrijk?

Het perceel is gelegen in het noordelijk deel van de gemeente, net boven Ouderkerk aan de Amstel aan de Ouderkerkerdijk. De bereikbaarheid van dit stuk landbouwgrond is zeer gunstig. Via goede uitvalswegen bent u binnen no time op snelwegen als de A2, A9 en A10. Daarnaast is de gemeente bezig om de kern Ouderkerk aan de Amstel te versterken met name door middel van woonuitbreidingen op verscheidene locaties. Ze willen het voornamelijk voor jongeren en senioren aantrekkelijker maken zich in de gemeente te vestigen door voor die doelgroepen meer woningen te bouwen. Ook op recreatief gebied is er in de omgeving van het perceel genoeg te doen. De rivier de Amstel, de Ouderkerkerplas en de Vinkeveense Plassen zijn nabij gelegen. Daarbij zijn er voor de liefhebber van sport ook genoeg faciliteiten in de buurt, waaronder een golfbaan. En door een goede verbinding over de weg en met het openbaar vervoer, bent u zo in het toeristische centrum van Amsterdam.

De Metropoolregio Amsterdam (MRA)

Voor Amsterdam is het van cruciaal belang dat de metropool goed functioneert op economisch, sociaal en ecologisch vlak. Hierbij wordt er nauw samengewerkt met de gemeenten in de regio om zo de leefkwaliteit in de MRA hoog te houden. In de MRA-Agenda staat beschreven dat er daardoor in de toekomst veel geïnvesteerd zal worden in de regio. Dit maakt het voor ondernemers aantrekkelijk zich te vestigen in deze regio.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op!

Wij hanteren een unieke werkwijze waarbij het ons doel is om u in de aankoop van uw gronden zoveel mogelijk te ontzorgen. Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen neem dan voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.
star

Dit perceel is populair!

Dit perceel is populairder dan gemiddeld. Neem snel contact op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Details


Oppervlakte: 4555 m²
Prijs: € n.o.t.k. k.k.
Provincie: Noord-Holland
Bestemming: Landbouwgrond

Interesse in dit perceel?

Vraag vrijblijvend meer informatie op over deze kavel


Dit perceel betreft landbouwgrond en is niet geschikt voor bebouwing.
Lees meer

Kavel Alert
Privacyverklaring*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Ouder-Amstel groene oase in de Randstad
Character

Op de hoogte blijven?

Meld je aan om elke maand één e-mail te ontvangen met de nieuwste kavels.

Lees ons privacybeleid voor meer informatie

Elke dag updates?