Informatie aanvragen

Aantrekkelijk stuk landbouwgrond in Nieuwe Niedorp

In de Kop van Noord-Holland ligt het plaatsje Nieuwe Niedorp en telt ongeveer 3100 inwoners. Hoewel het dorp eerst onder de gemeente Niedorp viel, is het in 2012 met drie andere gemeenten gefuseerd tot de gemeente Hollands Kroon. Deze gemeente kenmerkt zich door zijn landelijkheid en zijn agrarische samenleving van zowel glastuinbouw, bollenteelt, veeteelt en landbouw.

De bereikbaarheid van dit perceel

De gemeente Hollands Kroon doet er alles aan om zijn gemeente goed bereikbaar te houden ten opzichte van de rest van het land, maar ook de dorpen onderling. Bereikbaarheid via de weg en via het water zijn twee van de sterkste kanten van de gemeente. Nieuwe Niedorp is over de weg goed bereikbaar via N-wegen als de N239, N241 en N242. Via deze wegen staat het dorp in verbinding met de A7 en staat het daardoor ook goed in verbinding met bijvoorbeeld de Randstad. In de omgevingsvisie van de gemeente Hollands Kroon staat beschreven dat zij in de toekomst gaan investeren om de bereikbaarheid in de goed te houden en daarnaast ook te verbeteren.

Een interessant stuk landbouwgrond

Het perceel ligt net buiten de bebouwde kom van het gebied. Door de groeiende werkgelegenheid in de regio van Nieuwe Niedorp zal er ook in een groeiend woningaanbod moeten worden voorzien. De verwachting is dat het aantal inwoners in de gehele gemeente tot 2030 zal stijgen tot ongeveer 55.000. De gemeente zal vanuit de bestaande woonkernen het woningaanbod uitbreiden. Het betreffende perceel ligt aan de Leijerdijk net buiten de woonkern van Nieuwe Niedorp en dat maakt dat dit perceel kansen biedt.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op!

Wij hanteren een unieke werkwijze waarbij het ons doel is om u in de aankoop van uw gronden zoveel mogelijk te ontzorgen. U bent bij ons verzekerd van specialistische begeleiding door ervaren aan- en verkopers van verschillende soorten grond. Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen neem dan voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.
star

Dit perceel is populair!

Dit perceel is populairder dan gemiddeld. Neem snel contact op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Details


Oppervlakte: 1019 m²
Prijs: € n.o.t.k. k.k.
Provincie: Noord-Holland
Bestemming: Landbouwgrond

Interesse in dit perceel?

Vraag vrijblijvend meer informatie op over deze kavel


Dit perceel betreft landbouwgrond en is niet geschikt voor bebouwing.
Lees meer

Kavel Alert
Privacyverklaring*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Aantrekkelijk stuk landbouwgrond in Nieuwe Niedorp
Character

Op de hoogte blijven?

Meld je aan om elke maand één e-mail te ontvangen met de nieuwste kavels.

Lees ons privacybeleid voor meer informatie

Elke dag updates?