Informatie aanvragen

Veelbelovend perceel in Medemblik

Er zullen vele plaatsen zijn in Nederland die meer inwoners hebben dan Medemblik en dorpen worden genoemd, waar Medemblik juist een stad is. Dit komt doordat zij in de 13e door graaf Floris V stadsrechten heeft gekregen. De Noord-Hollandse stad telt ongeveer 8500 inwoners en is vergeleken met het nabij gelegen Hoorn, maar een kleine plaats.

De potentie van deze kavel in Medemblik

Vlakbij Medemblik ligt de werklocatie Agriport A7. Het is een plek waar bedrijven in de glastuinbouw, datacenters, logistiek en agribusiness zich hebben gevestigd. Vooral de glastuinbouw en de logistieke sector zijn belangrijk voor economie in de regio West-Friesland. Steeds meer terreinen als Agriport A7 ontwikkelen zich hier en breiden uit, omdat bedrijven zich hier willen vestigen. Dit biedt kansen voor investeerders in kavels. De bestemmingsplannen voor percelen landbouwgrond kunnen in de toekomst namelijk wijzigen door dat er meer behoefte is aan ruimte voor industrie of wonen. Het perceel van 253 m² landbouwgrond gelegen aan de Droge Wijmersweg te Medemblik. De kavel bevindt zich aan de zuidkant van de stad tussen twee woonkernen in. Het ligt praktisch aan het IJsselmeer en verder is het omringd door veel landbouwgrond. Er wordt ook veel ingezet om het toerisme in deze regio. Watersporten kunnen worden beoefend en omliggend aan het perceel zijn enkele vakantieparken te vinden. Dit biedt ook weer kansen als het toerisme in deze regio in de toekomst aantrekt.

Meer weten over deze kavel?

Wij hanteren een unieke werkwijze waarbij wij het gehele proces op ons nemen en u als klant proberen zoveel mogelijk te ontzorgen. Verkoopuwkavel.nl staat bekend om onze eerlijke en open manier van werken. Wij adviseren of het het beste is om uw stuk (landbouw)grond nog een aantal jaar aan te houden of juist te verkopen voor realistische prijs. Er wordt dan ook samengewerkt met verschillende partijen om de beste dienstverlening te kunnen leveren.Bij vragen of interesse neem dan vooral vrijblijvend contact met ons op.
star

Dit perceel is populair!

Dit perceel is populairder dan gemiddeld. Neem snel contact op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Details


Oppervlakte: 253 m²
Prijs: € n.o.t.k. k.k.
Provincie: Noord-Holland
Bestemming: Landbouwgrond

Interesse in dit perceel?

Vraag vrijblijvend meer informatie op over deze kavel


Dit perceel betreft landbouwgrond en is niet geschikt voor bebouwing.Lees meer
Kavel Alert
Privacyverklaring*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Character

Op de hoogte blijven?

Meld je aan om elke maand één e-mail te ontvangen met de nieuwste kavels.

Lees ons privacybeleid voor meer informatie

Elke dag updates?