Informatie aanvragen

Landbouwkavel in gemeente Langedijk

Nederland wordt steeds voller. Dat horen we nu al jaren. Maar heeft u zich al eens bedacht dat dit mogelijk in uw voordeel zou kunnen werken? Het dreigende woningtekort brengt namelijk talloze mogelijkheden met zich mee voor grondbezitters. Steeds meer gemeentes zijn dringend op zoek naar geschikte locaties voor nieuwbouwwijken. Dat is dan ook de reden dat steeds meer stukken grond met de bestemming landbouw, omgezet worden naar potentiële woningbouwlocaties. En daar vertellen wij van VerkoopUwKavel.nl u graag meer over. Beginnende bij deze kavel in de gemeente Langedijk.

Waarom Langedijk?

Langedijk is een middelgrote gemeente met zo’n 28.000 inwoners in de regio West-Friesland, Noord-Holland. Het bestaat uit meerdere kleine kernen en is gelegen op een steenworp afstand van zowel Alkmaar als Heerhugowaard. Sterker nog, met de laatstgenoemde staat op de korte termijn een fusie gepland. Dit kan positieve gevolgen hebben voor grondbezitters in de gemeente. Met een groter budget en een grotere inwonersgroep om tevreden te houden, zal er meer aandacht moeten komen voor het uitbreiden van het woningaanbod. In de huidige Structuurvisie Langedijk 2010-2030 wordt al een trend herkend in de sterke toename van het aantal eenpersoonshuishoudens. Hier zal de focus dus met name op komen te liggen. Als we naar de hier aangeboden kavel kijken, wordt duidelijk dat deze locatie zich uitstekend voor een mogelijke oplossing. Dichtbij de bestaande bebouwing, goed bereikbaar en de mogelijkheid om gebruik te maken van bestaande voorzieningen. Kortom, de droom van iedere projectontwikkelaar. Het is dus zeker niet ondenkbaar dat deze kavel in de toekomst zal worden aangewezen als potentiële uitbreidingslocatie. We raden u dan ook aan niet te lang te wachten!

Heeft u interesse?

Bent u geïnteresseerd in deze kavel in Langedijk of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vooral eens contact met ons op. Wij vertellen u graag alles over wat wij voor u kunnen betekenen.
star

Dit perceel is populair!

Dit perceel is populairder dan gemiddeld. Neem snel contact op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Details


Oppervlakte: vanaf 217 m²
Prijs: € Op aanvraag k.k.
Provincie: Noord-Holland
Bestemming: Landbouwgrond

Interesse in dit perceel?

Vraag vrijblijvend meer informatie op over deze kavel


Dit perceel betreft landbouwgrond en is niet geschikt voor bebouwing.Lees meer
Kavel Alert
Privacyverklaring*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Character

Op de hoogte blijven?

Meld je aan om elke maand één e-mail te ontvangen met de nieuwste kavels.

Lees ons privacybeleid voor meer informatie

Elke dag updates?