Informatie aanvragen

Landbouwgrond met kansen in Landsmeer

Net buiten de ring van Amsterdam ten noorden van onze hoofdstad ligt de gemeente en het gelijknamige dorp Landsmeer. In tegenstelling tot Amsterdam is Landsmeer een heerlijk rustig en landelijk gelegen dorp. De naam Landsmeer komt al voor in verhalen uit de Middeleeuwen en komt van de ligging ten opzichte van een tegenwoordig ingepolderd meer. Door de eeuwen heen stond het dorp echter vooral bekend om de handel in kippen en eieren. Wanneer u via een lange rechte weg het dorp in rijdt is het historische karakter van Landsmeer en de ligging ten opzichte van het water dan ook nog goed zichtbaar.

Ook in Landsmeer is er een erg grote vraag naar beschikbare ruimte om woningen te bouwen. Dit heeft zonder meer te maken met de landelijke ligging van het dorp ten opzichte van Amsterdam. Zo staat u binnen een kwartier vanuit Landsmeer in het centrum van Amsterdam. De gemeente is dan ook erg geliefd onder huizenzoekers die dicht bij de stad maar ook rustig willen wonen. Deze vraag naar woningen biedt dan ook kansen op in Landsmeer gelegen grond.

Waarom is dit landbouwgrond met kansen?

VerkoopuwKavel.nl biedt nu een kavel landbouwgrond met kansen in Landsmeer aan. Deze kavel is zo’n 500m2 groot en is gelegen aan de Kanaaldijk die loopt van Amsterdam tot Purmerend. De ligging van deze landbouwgrond is dan ook zonder meer gunstig te noemen. De kavel is gelegen aan de weg, vlakbij de bestaande bebouwing en is daarom in de toekomst goed te ontsluiten. Deze ligging biedt daarom kansen op eventuele bebouwing in de toekomst. De laatste jaren ondergingen al veel nabij gelegen kavels langs de Kanaaldijk reeds bestemmingswijzingen.

Dat er in de toekomst in Landsmeer extra gebouwd zal moeten worden staat vast. Het inwonersaantal van de gemeente stijgt al jaren en ook voor de toekomst zijn de verwachtingen dat deze blijft groeien. Amsterdam barst uit zijn voegen en daarom moet er naar andere opties worden gekeken. Deze kavel is zo’n andere optie. Vanaf deze landbouwgrond ben je zo in Amsterdam en sta je ook zo in het centrum van Landsmeer. Het ligt dan ook erg voor de hand dat deze kavel voor de toekomst in aanmerking komt om bebouwd te gaan worden. Een eventuele wijziging van bestemming die voor een flink rendement kan zorgen!

Waarom VerkoopuwKavel.nl?

Grond is een kostbaar bezit. Het is dan ook van het grootste belang om er zorgvuldig mee om te gaan. Zo ook bij de aan- en verkoop van uw grond. VerkoopuwKavel.nl heeft zich de laatste jaren gespecialiseerd in de dienstverlening die komt kijken bij de aan- en verkoop van alle soorten grond. Onze dienstverlening is er zo op ingericht om u als klant zoveel mogelijk te ontzorgen. Dit doen wij door zoveel mogelijk randzaken voor u uit handen te nemen. Bijvoorbeeld door samen te werken met vaste en vertrouwde partijen. Maar ook onderhouden wij graag het contact voor u met alle betrokken instanties. Zo bent u er van verzekerd dat uw stukje grond in goede handen is! Lees hier verder over onze unieke dienstverlening en werkwijze.

Wilt u graag meer informatie omtrent deze landbouwgrond met kansen in Landsmeer? Neem dan gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

star

Dit perceel is populair!

Dit perceel is populairder dan gemiddeld. Neem snel contact op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Details


Oppervlakte: 500 m²
Prijs: €NOTK k.k.
Provincie: Noord-Holland
Bestemming: Landbouwgrond

Interesse in dit perceel?

Vraag vrijblijvend meer informatie op over deze kavel

Dit perceel betreft landbouwgrond en is niet geschikt voor bebouwing.
Lees meer.