Informatie aanvragen

Landbouwgrond met kansen in Assendelft

Grond is waardevast. Het is daarom een goede manier om vermogen te spreiden. Naast zijn waardevastheid kan grond ook een flink rendement opleveren. Bijvoorbeeld wanneer bestemmingsplannen wijzigen en een kavel in aanmerking komt voor bebouwing. VerkoopuwKavel.nl biedt nu een kavel van zo’n 500m2 aan in Assendelft. Een dorp onder de rook van Amsterdam en Zaandam. Assendelft is de laatste jaren erg in trek door zijn ligging ten opzichte van de grotere steden en door de landelijke omgeving. De aangeboden kavel is dan ook zeker landbouwgrond met kansen in Assendelft.

Waarom deze kavel landbouwgrond?

Assendelft is de laatste jaren flink gegroeid. De afgelopen jaren is er flink geïnvesteerd in het dorp en is het aantal woningen flink toegenomen door een nieuwbouw. Toch is de vraag naar woningen in de regio nog steeds groeiende. Door de ligging ten opzichte van Amsterdam, Haarlem en Zaandam is het mogelijk om landelijk te wonen en toch snel in een groot stadscentrum te staan.

De door ons aangeboden kavel is gunstig gelegen ten opzichte van de reeds bestaande bebouwing. Deze is daarom goed te ontsluiten en zou daarom snel in aanmerking kunnen komen als grond met bestemming bebouwing. Hetgeen een mooi rendement kan opleveren voor de toekomst.

Waarom VerkoopuwKavel.nl?

VerkoopuwKavel.nl is dé dienstverlener bij de aan- en verkoop van alle soorten grond. Zo ook bij de aankoop van deze landbouwgrond met kansen in Assendelft. Onze dienstverlening is erop gericht u als klant zoveel mogelijk te ontzorgen. Zo loodsen wij u graag door het hele proces uw grondaankoop heen. Bijvoorbeeld door u te begeleiden en contact te onderhouden met alle betrokken partijen en instanties. Uw aankoop is bij ons daarom in goede handen! Wilt u meer weten over onze unieke werkwijze? Lees dan hier verder!

Interesse gekregen in deze landbouwgrond met kansen in Assendelft? Neem dan gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

star

Dit perceel is populair!

Dit perceel is populairder dan gemiddeld. Neem snel contact op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Details


Oppervlakte: 500 m²
Prijs: €NOTK k.k.
Provincie: Noord-Holland
Bestemming: Landbouwgrond

Interesse in dit perceel?

Vraag vrijblijvend meer informatie op over deze kavel

Dit perceel betreft landbouwgrond en is niet geschikt voor bebouwing.
Lees meer.