Informatie aanvragen

Kavel in Niedorp met verschillende kansen

Over Niedorp-Winkel

Niedorp is een gemeente in de provincie Noord-Holland bestaande uit een negental dorpen. De gemeente is gelegen in een groene omgeving en wordt omringd door grotere gemeente zoals Alkmaar, Schagen en Hoorn. Eén van de dorpen van de gemeente is Winkel. Een plaatsje wat de laatste jaren volop in ontwikkeling is. De door VerkoopuwKavel.nl aangeboden propositie is een kavel in Niedorp gelegen langs de Bosstraat te Winkel en heeft op het moment de bestemming tot agrarische grond.

Wat maakt deze kavel in Niedorp kansrijk?

De laatste jaren is Winkel flink gegroeid. Zo werd er ruim tien jaar geleden begonnen met het nieuwbouwproject “Trambaan” en werd daarnaast het bedrijventerrein Winkelerzand flink uitgebreid. Het bedrijventerrein bleek erg gewild en is de afgelopen jaren daarom op zoek gegaan naar nieuwe mogelijkheden tot uitbreiding. Daarnaast maken het tekort aan woningen in geheel Nederland en de vraag naar woningen in een groene omgeving deze kavel erg interessant voor bebouwing.

De door VerkoopuwKavel.nl aangeboden propositie is gelegen aan de Bosstraat. Het is zo’n 1000m2 groot en biedt kansen door de vraag naar woningen en de uitbreiding van bedrijventerrein Winkelerzand. Het is dan ook goed mogelijk dat in de toekomst serieus geïnteresseerden met bouwplannen zich zullen melden voor deze propositie.

Grond is van zichzelf al waardevast. Maar wanneer bestemmingsplannen wijzigen van agrarische naar bouwgrond kan dit kansen bieden op mooi rendement!

Over VerkoopuwKavel.nl

VerkoopuwKavel.nl is de specialist met betrekking tot de aan- en verkoop van grond. Al jarenlang staan wij voor een groot aantal klanten klaar met persoonlijke dienstverlening op maat. Wij zien het als onze taak om u bij de aan- of verkoop van grond zoveel mogelijk te ontzorgen. Dit door zoveel mogelijk voor u uit handen te nemen. Dit doen wij bijvoorbeeld door samen te werken met vaste partijen. Werkt u liever samen met eigen partijen en regelt u alles liever zelf? Ook dat is natuurlijk geen enkel probleem!

Interesse gekregen in deze kavel in Niedorp of wilt u meer weten over VerkoopuwKavel.nl? Neem dan gerust contact met ons op of lees hier meer over onze werkwijze!

star

Dit perceel is populair!

Dit perceel is populairder dan gemiddeld. Neem snel contact op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Details


Oppervlakte: 1000 m²
Prijs: €n.o.t.k. k.k.
Provincie: Noord-Holland
Bestemming: Landbouwgrond

Interesse in dit perceel?

Vraag vrijblijvend meer informatie op over deze kavel

Dit perceel betreft landbouwgrond en is niet geschikt voor bebouwing.
Lees meer.


Kavel in Niedorp met verschillende kansen