Informatie aanvragen

Kansrijke landbouwgrond in Langedijk

In de regio West-Friesland in de provincie Noord-Holland ligt de gemeente Langedijk. De gemeente is enkele jaren geleden gevormd uit een aantal andere gemeenten en is gelegen aan grotere gemeenten zoals Heerhugowaard en Alkmaar. Dit zijn twee meer verstedelijkte gemeente terwijl Langedijk juist landelijker is en meer platteland heeft.

VerkoopuwKavel.nl biedt nu kansrijke landbouwgrond aan, een kavel in Langedijk. Het perceel is zo’n 500m2 en is gelegen aan de Veertweg. Deze loopt aan de westkant van het dorp Zuid-Scharwoude. Een ligging die kansen biedt op een mooi rendement in de toekomst!

Waarom nu grond kopen?

Grond is een kostbaar bezit. Het rendement op goed gelegen grond kan daarom enorm zijn. De ligging van deze kavel maakt hem uniek. Zo is deze gelegen langs de bebouwing in Zuid-Scharwoude waardoor deze goed ontsloten kan worden bij eventuele uitbreiding van het dorp. Iets wat in deze tijd erg voor de hand ligt! Daarnaast is Langedijk een geliefde gemeente om te wonen. Zo zijn steden als Alkmaar, Amsterdam en Haarlem vanuit de gemeente snel te bereiken terwijl het toch erg landelijk en rustig gelegen is.

De ligging van deze kavel samen met de woningschaarste in Nederland maken dit daarom kansrijke landbouwgrond in Langedijk!

Grond kopen via VerkoopuwKavel.nl

Bij VerkoopuwKavel.nl staat onze dienstverlening in het teken van het ontzorgen van de klant. Dit betekent dat wij u tijdens het proces van de beste begeleiding voorzien en zoveel mogelijk voor u uit handen nemen. Hierbij kunt u denken aan het onderhouden van contacten met betrokken partijen en het werken met vaste en vertrouwde partijen. Hierdoor bent u er van verzekerd dat het gehele proces in goede banen wordt geleid.

Interesse gekregen?

Wilt u graag meer informatie omtrent dit perceel? Neemt u dan gerust contact op met Verkoopuwkavel.nl of kijk verder op onze website en lees verder over onze unieke werkwijze! 

star

Dit perceel is populair!

Dit perceel is populairder dan gemiddeld. Neem snel contact op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Details


Oppervlakte: 500 m²
Prijs: €N.O.T.K k.k.
Provincie: Noord-Holland
Bestemming: Landbouwgrond

Interesse in dit perceel?

Vraag vrijblijvend meer informatie op over deze kavel

Dit perceel betreft landbouwgrond en is niet geschikt voor bebouwing.
Lees meer.