Informatie aanvragen

Kansrijke landbouwgrond in Assendelft

Vlakbij Zaandam, Amsterdam en Haarlem ligt het dorp Assendelft. Assendelft maakt onderdeel uit van de gemeente Zaanstad en telt zo’n 20.000 inwoners. Assendelft kent een lange historie. De laatste jaren is het dorp echter flink uitgebreid. Naast de oude stadskern is er ook een gloednieuwe vinex-wijk verschenen waar zo’n 15.000 mensen zijn komen te wonen. Zo is Assendelft erg geliefd onder mensen die graag de drukkere steden zoals Amsterdam en Zaandam willen ontvluchten en meer landelijk willen wonen. In het mooie Assendelft biedt VerkoopuwKavel.nl nu dit perceel kansrijke landbouwgrond van zo’n 495 M2 aan.

Wat maakt deze landbouwgrond kansrijk?

Grond is waardevast. Het rendement op goed gelegen grond kan daarnaast echter enorm zijn. Deze kavel kan zo maar eens onder die categorie vallen. Dit heeft te maken met de volgende facetten.

  • Assendelft ligt erg gunstig ten opzichte van grote steden. Hierdoor is de stad erg in trek bij mensen die dichtbij de stad maar toch landelijk willen wonen;
  • De ligging van deze kavel ten opzichte van de reeds bestaande bebouwing. Zo is de kavel door zijn ligging eenvoudig te bereiken en daarom een goede kanshebber om ooit voor bebouwing in aanmerking te komen;
  • De woningnood in Nederland, maar dan vooral het erg grote tekort aan bouwgrond en woningen in deze regio maakt dat iedere kavel onder de loep wordt genomen.

Onder meer deze punten maken deze kavel kansrijke landbouwgrond in Assendelft.

Waarom VerkoopuwKavel.nl?

VerkoopuwKavel.nl is de specialist bij de aan- en verkoop van alle soorten grond. Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgedaan met aan- en verkopen van verschillende soorten grond en voor verschillende klanten. Met die ervaring hebben wij onze dienstverlening er zo op ingericht dat wij u als klant zoveel mogelijk proberen te ontzorgen. Dit ontzorgen doen wij door voor onze klanten zoveel mogelijk uit handen te nemen. Bijvoorbeeld door contact te onderhouden met betrokken partijen en instanties maar ook door onze klanten zoveel mogelijk te begeleiden. Hierdoor bent u er van verzekerd dat de aan- of verkoop van uw stukje grond in goede handen is. Hier leest u meer over onze unieke werkwijze!

Interesse gekregen in deze kansrijke landbouwgrond in Assendelft? Neem voor meer informatie of voor het antwoord op uw vragen dan contact met ons op!

star

Dit perceel is populair!

Dit perceel is populairder dan gemiddeld. Neem snel contact op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Details


Oppervlakte: 495 m²
Prijs: €N.O.T.K k.k.
Provincie: Noord-Holland
Bestemming: Landbouwgrond

Interesse in dit perceel?

Vraag vrijblijvend meer informatie op over deze kavel

Dit perceel betreft landbouwgrond en is niet geschikt voor bebouwing.
Lees meer.