Informatie aanvragen

Kansrijke landbouwgrond in Amsterdam

Naast een steeds drukker wordend stadscentrum beschikt de gemeente Amsterdam ook over een ruim buitengebied. In tegenstelling met wat mensen denken ligt aan het oosten van de stad een wijd landelijk gebied met dorpen zoals Ransdorp, Durgerdam en Holysloot. In dit buitengebied biedt VerkoopuwKavel.nl nu een groot perceel landbouwgrond aan. De kavel is een wijd stuk landbouwgrond in Amsterdam van 150m2 en is gelegen aan het binnenwater van de Nieuwe Gouw.

Wat maakt deze landbouwgrond in Amsterdam kansrijk?

De gemeente Amsterdam is al jaren wanhopig op zoek naar stukken grond om aan de vraag naar woningen te kunnen voldoen. De afgelopen decennia zien we dan ook dat het bebouwde stedelijk gebied van de stad zich steeds verder uitbreidt in vrijwel alle nog mogelijk richtingen. Dit biedt kansen op vrij gelegen percelen binnen het grondgebied van de gemeente Amsterdam.

De grondprijzen vertonen de afgelopen jaren een continue stijgende lijn. Daarnaast is grond waardevast en een goede manier om uw vermogen te spreiden. Het rendement op goed gelegen grond kan bij een bestemmingswijziging dan ook erg hoog zijn.

Waarom grond kopen via VerkoopuwKavel.nl?

VerkoopuwKavel.nl is al jaren een begrip bij de aan- en verkoop van alle soorten grond. Met onze jarenlange ervaring staan wij een groot aantal verschillende soorten klanten bij. Grote projectontwikkelaars, maar ook particulieren op zoek naar een manier om hun vermogen te spreiden of een stukje grond voor een droomhuis.

Onze dienstverlening is erop gericht om u als klant zoveel mogelijk te ontzorgen. Met dit ontzorgen doelen wij erop zoveel mogelijk randzaken voor u uit handen te nemen. Bijvoorbeeld het contact met betrokken instanties en verschillende partijen. Wij staan u vanaf het begin tot het eind van het proces graag bij! Lees hier verder over onze unieke werkwijze.

Interesse?

Interesse gekregen in deze landbouwgrond in Amsterdam? Neem dan gerust contact met ons op en hoor de mogelijkheden die deze kavel allemaal biedt.

Details


Oppervlakte: 250 m²
Prijs: €50.000 k.k.
Provincie: Noord-Holland
Bestemming: Landbouwgrond

Interesse in dit perceel?

Vraag vrijblijvend meer informatie op over deze kavel

Dit perceel betreft landbouwgrond en is niet geschikt voor bebouwing.
Lees meer.