Informatie aanvragen

Kansrijke kavel landbouwgrond in Haarlem

Op Amsterdam na is het gebied Haarlem/Kennemerland de regio waar de woningnood een van de hoogste is. Mensen die uit Amsterdam wegtrekken komen veelal in Haarlem terecht waardoor ook de huizenprijzen in die regio jaarlijks flink stijgen. In de gehele regio is er dan ook een grote vraag naar zowel nieuwbouw als bestaande woningen. VerkoopuwKavel.nl biedt nu een kansrijke kavel landbouwgrond in het noorden van Haarlem aan. De komende jaren staan er in de regio Haarlem en Velserbroek grote projecten op de planning en de verwachting is dat enkel deze projecten niet voldoende zullen zijn en er meer gebouwd zal moeten gaan worden.

De aangeboden kavel

De door ons aangeboden kavel landbouwgrond is zo’n 125 M2 groot en gelegen aan de Vergierdeweg te Haarlem. Deze weg loopt ten noorden van Haarlem vanuit de stad richting Velserbroek en Spaarndam. De ligging van dit perceel maakt hem dan ook direct erg kansrijk. De kavel ligt erg landelijk maar toch ingesloten tussen Haarlem-Noord en de dorpen Velserbroek en Spaarndam. Omdat de vraag naar woningen in dit gebied erg groot is bestaat er een grote kans dat deze kavel in de toekomst voor bebouwing in aanmerking komt. Een bestemmingswijziging in de nabije toekomst is daarom niet ondenkbaar. Hetgeen kansen biedt op een mooi rendement in de toekomst.

De komende jaren zullen in dit gebied meerdere woonkernen gebouwd gaan worden. Deze liggen vooral ten noorden van het aangrenzende dorp Velserbroek. Het is echter goed mogelijk dat de landbouwgrond waar deze kavel toebehoort uiteindelijk ook van bestemming zal wijzigen.

Waarom VerkoopuwKavel.nl?

VerkoopuwKavel.nl is de specialist bij de aan- en verkoop van alle soorten grond. Het is onze doelstelling om een ieder van onze klanten van de best mogelijke dienstverlening te voorzien bij de aan- of verkoop hiervan. Dit doen wij door onze klanten zoveel mogelijk te ontzorgen. Met deze term doelen wij erop om voor u zowel mogelijk randzaken uit handen te nemen. Hierbij kan gedacht worden aan bijvoorbeeld het contact onderhouden met betrokken instanties en partijen, begeleiding van begin tot eind en het werken met onze vaste makelaars en notarissen. Zo bent u er van verzekerd dat de aankoop van uw perceel grond in goede handen is! Lees hier verder over onze unieke werkwijze!

Op zoek naar meer informatie omtrent deze kansrijke kavel landbouwgrond in Haarlem? Neem dan gerust contact met ons op!

star

Dit perceel is populair!

Dit perceel is populairder dan gemiddeld. Neem snel contact op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Details


Oppervlakte: 125 m²
Prijs: €n.o.t.k. k.k.
Provincie: Noord-Holland
Bestemming: Landbouwgrond

Interesse in dit perceel?

Vraag vrijblijvend meer informatie op over deze kavel

Dit perceel betreft landbouwgrond en is niet geschikt voor bebouwing.
Lees meer.