Informatie aanvragen

Kansrijk stuk landbouwgrond in Anna Paulowna

Anna Paulowna is een dorp in de kop van Noord-Holland. Eerst was het een op zichzelf staande gemeente, maar in 2012 is deze gefuseerd met omliggende gemeentes tot Hollands Kroon. Met haar bijna 8000 bewoners is Anna Paulowna de hoofdplaats van deze gemeente. Hollands Kroon is het grootst in agrarisch grondgebruik en heeft de meeste landbouwbedrijven in de provincie Noord-Holland. De agrarische sector is dus erg belangrijk voor de economie van deze regio en er vindt daarom veel research en development plaats om zo ook arbeidsplaatsen voor hoger opgeleide jongeren te creëren.

De kansen van dit perceel in Anna Paulowna

Het stuk landbouwgrond bevindt zich net buiten de bebouwde kom van Anna Paulowna aan de Kerkweg. Deze is goed te bereiken via de N249. Via deze N-weg en via de N99 is de A7 goed bereikbaar en zo heeft het dorp een goede verbinding met de rest van Noord-Holland, maar ook met de provincie Friesland. De gemeente laat in haar omgevingsvisie weten garant te blijven staan voor een goede bereikbaarheid met de rest van Nederland, maar ook binnen de grenzen van de gemeente. Zij zal de komende jaren investeren om Anna Paulowna over de weg, maar ook via het water goed bereikbaar te houden. De gemeente stelt voorop dat niet krimp, maar groei de toekomst is. Dit is terug te zien in de plannen van de gemeente die zij heeft op het gebied van onder andere werkgelegenheid, infrastructuur, wonen, onderwijs en duurzaamheid. Zij wil het hierdoor aantrekkelijk maken voor bedrijven om zich binnen de gemeente te vestigen en zo te zorgen voor werkgelegenheid. Er zal op een gegeven moment ruimte nodig zijn om deze bedrijven te vestigen en woningen te bouwen door de aannemende bevolkingsgroei die het met zich meebrengt. Investeren in een stuk landbouwgrond kan daarom interessant zijn.

Wilt u deze grond kopen?

Bent u geïnteresseerd in dit stuk landbouwgrond of wilt u graag meer informatie, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij hanteren een unieke werkwijze waarbij het ontzorgen van de klant centraal staat. Daarnaast vertellen wij u graag over de diverse mogelijkheden.
star

Dit perceel is populair!

Dit perceel is populairder dan gemiddeld. Neem snel contact op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Details


Oppervlakte: 700 m²
Prijs: € 37,50 de M2. k.k.
Provincie: Noord-Holland
Bestemming: Landbouwgrond

Interesse in dit perceel?

Vraag vrijblijvend meer informatie op over deze kavel


Dit perceel betreft landbouwgrond en is niet geschikt voor bebouwing.Lees meer
Kavel Alert
Privacyverklaring*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Character

Op de hoogte blijven?

Meld je aan om elke maand één e-mail te ontvangen met de nieuwste kavels.

Lees ons privacybeleid voor meer informatie

Elke dag updates?