Informatie aanvragen

Kansrijk perceel in Ouder-Amstel

De regio Amsterdam is volop in ontwikkeling. Er is een flink tekort aan woningen om aan de groeiende vraag te voldoen en ook bedrijven willen zich in en rondom Amsterdam graag vestigen. Volgens verschillende rapporten zal het aantal woningen in Amsterdam alleen al met ruim 90.000 moeten toenemen tot 2040.

De gemeente en regio zijn dus druk op zoek naar plekken waar deze woningen gerealiseerd moeten worden. Een kansrijke plek voor woningen is Ouder-Amstel een gebied nabij Amsterdam zuidoost. De door VerkoopuwKavel.nl aangeboden landbouwgrond in Ouder-Amstel is gelegen langs de Binnenweg nabij de A2 en vlakbij het Arenapark en de wijk Bullewijk. Daarmee grenst het dus aan de reeds bestaande bebouwing.

Waarom biedt dit perceel kansen?

Ten eerste is dit perceel landbouwgrond kansrijk vanwege de grote vraag naar woningen en beschikbare bouwgrond in en om Amsterdam. De ligging van dit perceel langs de A2 en aan de rand van de stad maakt dit een ideale plek om woningen of bedrijven te bouwen. De grond is bijvoorbeeld goed te ontsluiten en ligt vlakbij reeds aanwezige openbaar vervoer voorzieningen.

Daarnaast is grond erg waardevast. Het rendement op een goed gelegen stuk grond kan erg hoog zijn bij bijvoorbeeld de wijzigingen in een bestemmingsplan. Verder is grond een goede manier om uw vermogen te spreiden. Deze combinatie van factoren maakt dit perceel dan ook erg kansrijk.

Wat VerkoopuwKavel.nl voor u kan betekenen?

VerkoopuwKavel.nl is sinds een aantal jaar een begrip bij de aan- en verkoop van alle soorten grond. Door de jaren heen hebben wij een zeer divers klantenbestand opgebouwd. Een ieder van deze klanten proberen wij met onze unieke dienstverlening zoveel mogelijk te ontzorgen. Met dit ontzorgen doelen wij op het voor u als klant zoveel mogelijk uit handen nemen van zorgen en randzaken.

Hierbij kunt u denken aan het contact onderhouden met makelaars, notarissen en betrokken partijen en instanties. Daarnaast staan wij u gedurende het gehele proces van eerste contact tot de laatste handtekening bij. Bij ons is de aan- of verkoop van uw grond in goede handen!

Interesse in landbouwgrond in Ouder-Amstel?

Na het lezen interesse gekregen in dit perceel in Ouder-Amstel? Neem dan gerust contact met ons op over de mogelijkheden of lees hier verder over onze unieke werkwijze!

star

Dit perceel is populair!

Dit perceel is populairder dan gemiddeld. Neem snel contact op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Details


Oppervlakte: 1250 m²
Prijs: €NOTK k.k.
Provincie: Noord-Holland
Bestemming: Landbouwgrond

Interesse in dit perceel?

Vraag vrijblijvend meer informatie op over deze kavel

Dit perceel betreft landbouwgrond en is niet geschikt voor bebouwing.
Lees meer.


Kansrijk perceel in Ouder-Amstel