Informatie aanvragen

Investeren in landbouwgrond in Oosthuizen

Investeren in grond is waardevast en vaak voor de langere termijn. Dit perceel in Oosthuizen gelegen in de gemeente Edam-Volendam is hier een uitstekend voorbeeld van. Langs de Seevancksweg hebben wij een stuk landbouwgrond van 350 m2 in ons aanbod. Op de korte termijn zal de bestemming van deze landbouwgrond niet zo snel veranderen. Maar voor de toekomst bevat de grond zeker meerdere mogelijkheden.

Wat biedt dit perceel?

Sinds 1 januari 2016 valt Oosthuizen niet meer onder de gemeente Zeevang maar onder de gemeente Edam-Volendam. Door deze wijziging van gemeente heeft de grond voor de toekomst meer kansen gekregen. Ingeklemd tussen Edam-Volendam, Hoorn, Purmerend en op een half uur ook Amsterdam ligt het dorp in een rustige landelijke omgeving langs het Markermeer. Met reeds nieuwe bouwplannen voor het dorp, waar dit perceel net buiten viel, en het constante tekort aan nieuwe woningen biedt dit perceel voor de toekomst zeker kansen op een mooi rendement.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

VerkoopuwKavel.nl is sinds een vijftal jaren gespecialiseerd in de dienstverlening bij de aan- en verkoop van alle soorten kavels. Het is onze doelstelling om u zoveel mogelijk te ontzorgen. Wij kunnen u bijstaan van de eerste bezichtiging tot het zetten van de laatste handtekening. Dit doen wij niet alleen, maar altijd in samenwerking met onze vaste partijen. Daarnaast staan wij bij onze klanten bekend om onze eerlijke en open manier van communiceren. Lees hier verder over onze unieke werkwijze.

Bent u na het lezen van dit stuk geïnteresseerd geraakt om te investeren in deze grond of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op!

star

Dit perceel is populair!

Dit perceel is populairder dan gemiddeld. Neem snel contact op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Details


Oppervlakte: 350 m²
Prijs: €21.500,00 k.k.
Provincie: Noord-Holland
Bestemming: Landbouwgrond

Interesse in dit perceel?

Vraag vrijblijvend meer informatie op over deze kavel

Dit perceel betreft landbouwgrond en is niet geschikt voor bebouwing.
Lees meer.


Investeren in landbouwgrond in Oosthuizen